dilluns, 21 de novembre de 2016

La espada del tiempo; Magnus Chase y los dioses ded Asgard 1

 Rick Riordan

Los dioses vikingos han despertado.
Magnus tiene en sus manos el secreto que puede detener el fin del mundo.
Pero ese mismo secreto también puede destruirle.
Magnus Chase siempre ha sido un chico con problemas, ha vivido solo en las calles de Boston esquivando tanto a la policía como a los ladrones. Un día, una nueva sombra se suma a sus perseguidores: su misterioso y hasta entonces desconocido tío Randolph, que le revela un secreto imposible: Magnus es en realidad el hijo de un dios nórdico. Los mitos Vikingos son reales. Los dioses de Asgard están preparándose para la Gran Guerra. Trolls, gigantes y criaturas horrendas se entrenan para el Ragnarok, el fin del mundo.
Con la ayuda de Sam, una valquiria que lo odia en secreto, y del enano Blitzen y el elfo Hearthstone, ambos fugitivos, Magnus viajará por los nueve mundos en busca de la única arma que puede detener el Ragnarok: una espada legendaria perdida hace miles de años...Y en el camino tendrá que tomar la más difícil de las decisi

2 comentaris:

 1. Magnus Chase és un noi que viu als carrers de Boston. El dia del seu aniversari el seu tiet li diu que és fill d'un déu nòrdic. El mateix dia Magnus mor per circumstàncies extranyes i haurà de retrobar l'espasa del temps i així podrà aturar el dia del judici final, el Ragnarok.

  El llibre és simple i senzillament genial! L'autor de la col·lecció, Rick Riordan, té una manera de redactar divertida i interessant, tots els seus personatges són meravellosos... M'agrada molt! No hi ha res que m'hagi desagradat del llibre. Tots els personatges es desenvolupen a poc a poc al llarg de la històra.
  Ara només em queda esperar a que tradueixin el segon llibre ( i que Riordan segueixi la saga), i la veritat és que em moro de ganes per tenir-lo a les mans i fullejar-lo.
  El recomano molt! La saga es intrigant i amb molta acció. contínuament dóna girs inesperats (com al principi que Magnus mor).
  És un llibre de deu.

  ResponElimina
 2. El Gabriel Garcia de 4t ESO B ha dit:

  Aquest llibre m'ha agradat molt, ja que té molta emoció i aventures. Tots els capítols tenen alguna cosa que et fa endinsar en un altre món; penso que és molt bon llibre, ja que no té ni una manca ni un excés de descripcions, i és fàcil de llegir i entendre.

  Nota: 10

  ResponElimina