dimarts, 22 de novembre del 2016

La jugada de la meva vida

Andrés Iniesta

Aquest llibre sincer es la conseqüència d’una necessitat del propi Iniesta: la d’explicar-se com a jugador de futbol, però sobretot com a esser humà. Per aconseguir-ho utilitza la seva pròpia veu i ens explica com va ser la seva infantesa i la seva adolescència a Fuentealbilla i a la Masia, com va viure els moments més feliços i els més tristos de la seva carrera esportiva i com és la seva vida quotidiana, voltat de la seva família i els seus amics. Però, La jugada de la meva vida també conta amb els testimonis de tots aquells que han compartit molts dels grans moments d’Iniesta. Els seus companys del Barça, els seus amics d’infantesa, els seus companys a la selecció espanyola i els seus entrenadors. La jugada de la meva vida ens descobreix a la persona que s’amaga darrera del mite.

3 comentaris:

  1. La Gemma Solà de 3r d'ESO C ha dit:

    És una autobiografia que repassa de manera especial la vida d'un futbolista de l'èlit mundial, que va anar a viure a la Masia amb tan sols 12 anys, separant-se de la seva família i els seus amics. Aquesta és una de les moltes dures experiències que ha viscut. Per ell no han sigut tot flors i violes. Recomano aquest llibre els amants de l'esport, el futbol i que vulguin conèixer l'altre cara d'un futbolista.

    ResponElimina
  2. La jugada de la meva vida, explica o recull un seguit d'experiències del veterà capità del Barça, Andrés Iniesta, el qual va néixer a Fuentealbilla, i va anar a viure a la Masia amb tan sols 12 anys molt lluny de la seva família. Mitjançant amics, testimonis o entrenadors, explica el camí del migcampista manxec fins arribar al futbol d'èlit. A mi, personalment, m'ha agradat molt aquest llibre ja que he pogut conèixer alguns secrets d'un dels millors jugadors que han passat per les files del Barça. També recomano aquest llibre a aficionats del F.C Barcelona o del món del futbol.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina