dijous, 24 de novembre de 2016

Laura Gallego

Tothom sap que a Òmnia, la gran botiga virtual, s'hi pot comprar qualsevol cosa. Al catàleg hi trobaràs tot allò que puguis imaginar i, fins i tot, objectes que ni tan sols sabies que existien. Per això, quan en Nico llença per accident a les escombraries el peluix preferit de la seva germana petita, no dubta a buscar-ne un d'igual a la web per substituir-lo. Però un error informàtic inesperat el conduirà fins al cor mateix d'Òmnia, un magatzem immens i extraordinari on la cerca del peluix serà només el començament d'una aventura molt emocionant.

1 comentari:

  1. La Irina Naranjo de 1r d'ESO A ha dit:

    Tothom sap que a Òmnia, la gran botiga virtual, s'hi pot comprar qualsevol cosa. Al catàleg hi trobaràs tot allò que puguis imaginar, i fins i tot, objectes que ni tan sols sospitaves que existien. Per això quan en Nico llença per accident a les escombraries el peluix preferit de la seva germana petita no dubta en buscar-ne un d'igual a la web per substituir-lo.

    Opinió: A mi aquest llibre m'ha encantat perquè et demostra que la família es molt més important que un videojoc, que és al que nosaltres dediquem molta atenció. També se'l poden llegir nens i nenes.

    Nota: 10

    ResponElimina