dimarts, 8 de novembre del 2016

Solituds de l'Anna

Jordi Sierra i Fabra

L'Anna és una jove feliç que comet un error fatal: lliurar-se se a l'amor sense la protecció necessària. I això té conseqüències molt greus per a ella, que haurà d'afrontar el problema completament sola, presonera d'un cercle d'hipocresia i mesquinesa. Solituds de l'Anna és un llibre compromès i directe que denuncia la situación d'aïllament en què es troben la majoria de les adolescents que han d'acarar un embaràs no desitjat. Una novel.la que no sols haurien de llegir els i les joves, sinó també els pares que encara entenen que prohibició és sinònim de protecció.

2 comentaris:

  1. El Pol Armadans de 4t B ha dit:

    L'Anna és una noia jove que va anar al llit amb un noi sense protecció i el dia següent va a demanar la píldora del dia següent però ell no li van donar i es va quedar embarassada. Pero l'Anna es va morir. La seva germana vol saber-ho tot. Creus que ho aconseguirà saber?
    Opinió:
    M'ha agradat més del que em pensava, el que passa és que de vegades és una mica trist. El tema està molt bé i t'ensenya coses pel futur. Jo recomanaria aquest llibre als joves de 14-15 anys en amunt, ja que és un llibre molt interessant i divertit en alguns moments.

    ResponElimina