dimecres, 18 de gener del 2017

Diari del Greg 3 ; Això és massa

Jeff Kinney

Al Frank Heffley se li ha posat al cap convertir el seu fill en un homenet i per això l'apunta a tota mena d'activitats físiques i coses de nois. Ja us podeu imaginar que el Greg se les empesca totes per despistar el seu pare. però malgrat tot, quan li diu que el pensa enviar a l'acadèmia militar, el Greg s'adona que o s'espavila tot solet... o l'espavilaran de valent.

5 comentaris:

  1. Es un llibre molt divertit i entretingut intrigat del que li passarà al greg en la seva pròxima aventura.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Opinió: A mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt divertit, aquest llibre va bé per fer passar l'estona de lectura volant.

    Resum:
    El llibre va sobre el Greg Heffley,sempre serà un pringat total. I algú hauria d'explicar-ho al seu pare. Per que sabeu què passa? Al Frank Heffley(pare) se li ha posat al cap convertir el seu fill en un home i per això l'apunta a tota mena d'extrascolars físiques i coses de nois.Ja us podeu imaginar que el Greg no li importa fer truquets per despistar el seu pare. Però malgrat tot, quan li diu que si no espavila el pensa enviar a l'acadèmia militar, el Greg s'adona que o s'espavila tot solet o l'espavilan els altres.


    Nota: 9

    ResponElimina
    Respostes
    1. La opinió personal no dona gaire informació i el resum està copìat del dors del llibre. Aiiii Jan!

      Elimina
  4. Aquest llibre m'ha agradat molt, tots els llibres del Diari de Greg m'acaben agradant perquè són molt divertits,són una mica llargs, d'unes 117 pagines pero son molt facils de llegir i també els llegeixes molt rapid.
    A mi que m'agrada poc llegir és un dels únics que m'agraden i puc llegir sense distreurem.
    Li recomano a tota la gent que li agradi llegir llibres d'aventures...

    ResponElimina