dijous, 19 de gener del 2017

Diari del Greg 2 ; El Rodrick mana

Jeff Kinney

 Facis el que facis, no preguntis al Greg Heffley què va fer durant les vacances d'estiu, perquè d'això no en vol parlar ni de conya.
Tan bon punt comença el nou curs, el Greg només desitja oblidar els últims tres mesos... però sobretot un fet en particular.
Per desgràcia seva, el seu germà gran, el Rodrick, ho sap tot sobre l'incident que el Greg vol mantenir en secret i l'utilitza per fer-li la punyeta.Però de vegades els secrets s'escampen... sobretot quan hi ha un diari pel mig.

13 comentaris:

  1. Es un llibre divertit, gracios i sobretot animat. bastant beper pasar el rato està genial! Espero que hi ha-gin més llibres com aquest.

    ResponElimina
  2. En el títol falta una K, hi ha escrit Rodri enlloc de Rodrik.

    ResponElimina
  3. Es un llibre molt interessant i divertit, me llegit casi tots els llibres d'aquest tipus i aquest es el que m'ha agradat mes, va be per fer passar l'hora de lectura mes rapida.

    ResponElimina
  4. M'ha agradat molt. Es un llibre i una col·lecció molt xula i interessant per llegir. Va be per passar la estona de lectura, et fa que sigui més ràpid i que t'agradin més llegir. Espero llegir més llibres com aquest i que en facin més!

    ResponElimina
  5. Resum:
    Tan bon punt comença el nou curs, el Greg només desitja oblidar els últims tres mesos... però sobretot un fet en particular.Per desgràcia seva, el seu germà gran, el Rodrick, ho sap tot sobre l'incident que el Greg vol mantenir en secret i l'utilitza per fer-li la punyeta. Però de vegades els secrets s'escampen... sobretot quan hi ha un diari pel mig.


    Nota: 9

    ResponElimina
  6. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és una molt bona continuació del primer llibre i aquest es mes interessant. Estan molt ben trobats les continuacions dels personatges sense perdre la seva esencia. del Greg i del Rodrik entre d'altres

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Aquest llibre m'ha agradat molt, és un llibre molt divertit i bastant entretingut. Va bé per passar l'hora de lectura ràpida, m'he llegit quasi tota la col·lecció i aquest és un dels millors llibres. El recomano a qui li agradin les il·lustracions.

    ResponElimina