dimecres, 4 d’octubre del 2017

Marc Márquez. La història d'un somni

    Belén Ortega / Isidoro Sánchez                 


Marc Márquez ha revolucionat l´esport del motociclisme, aconseguint 4 títols mundials amb només 21 anys i conquerint multitud de rècords amb una personalitat alegre i espontània que li han valgut l´admiració d´aficionats de tot el món. Ara, per primera vegada en forma de còmic, descobrim la trajectòria del carismàtic pilot de Cervera, des de que els seus pares li regalen la seva primera moto de gasolina amb 4 anys, fins a assolir el seu primer títol mundial de MotoGP.
Una inspiradora història real contada pels seus propis protagonistes, plena de sacrifici, passió i superació, que entusiasmarà als seguidors del pilot i als aficionats del motociclisme.
La dibuixant Belén Ortega (Pájaro Indiano) signa un treball espectacular que recrea amb veracitat l´ambient del Mundial de Motociclisme.

1 comentari:

  1. La Mireia Martos, de 4t d'ESO A, ha dit:
    "Aquest llibre parla sobre la visa del Marc Márquez. És molt interessant, perquè explica que des de petit era molt fan de les motos, les seves primeres curses, i finalment com va guanyar el seu primer mundial a moto gp. Jo a aquest llibre li poso un 10 "

    ResponElimina