dimecres, 4 d’octubre del 2017

No preguntis qui sóc

Care Santos

El Pol es un noi solitari i tímid, enamorat dels gossos i la música, i amb un passat secret. És "el raret" de la seva classe. Però aquestes rareses no seran res quan conegui la Marzena, una jove emigrant polaca, i de sobte es senti posseït per algú molt violent i perillós. Per sort, comptarà amb l'ajut de l'Alma, una bona amiga, i l'estrany Hyeronimus, expert en el món paranormal. Però el temps corre en contra de la Marzena, que està a punt de patir en la seva pell la violència de l'"ésser" que ha posseït en Pol.

1 comentari:



  1. L'Aina Valldeoriola, de 2n d'ESO C, ha dit:

    "El Pol és un adolescent que té el poder de posseir esperits. Un dia atrau a un esperit maligne que es diu Janko, al qual li agrada la mateixa noia que al Pol. El Pol, dins del seu propi cos, lluita perquè en Janko surti de dins seu i el deixi viure en pau.

    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè em provocava misteri quan llegia alguns capítols. Sentia pena pel Pol perquè pensa que tenir aquest poder et pot arruinar la vida si no el saps controlar. En Janko m'ha fet agafar ràbia perquè les coses que ell feia a mi mai se m'ha passat pel cap fer-les."

    ResponElimina