divendres, 10 de novembre del 2017

Lo que te diré cuando te vuelva a ver

Albert espinosa

La nueva novela de Albert Espinosa, Lo que te diré cuando te vuelva a ver, vuelve a introducirte en su particular mundo a través de un relato único, cargado de emoción y vida. No te dejará indiferente y te ayudará a combatir el miedo a tener miedos.
«La verdadera felicidad consiste en dormir sin miedo y despertar sin angustia.»
Albert Espinosa presenta una narración en la que un padre y un hijo emprenden juntos una búsqueda desesperada y valiente. Una novela atrevida, que te atrapará y emocionará por su originalidad.

2 comentaris:

  1. L'Oriol Tort, de 4t A, ha dit:

    "Breu resum de l'argument:
    Aquest llibre explica la història d'un pare i un fill. El treball del pare és buscar nens perduts. El pare li pregunta al fill si vol acompanyar-lo a fer la seva última recerca, perquè el pare té una malaltia molt avançada. Quan arriban a Como (ciutat en la que es desenvolupa la història), el pare s'informa sobre la noia perduda; aquesta noia escriu cartes al pare, informant-lo dels problemes que ha tingut en la seva infància. Ella pensa que té un súper poder. En les cartes la noia diu que té tretze anys, però en realitat en té vint-i-sis.

    Opinió personal:
    Aquest llibre m'ha agradat bastant, perquè tracta uns temes que m'agraden molt i que son molt delicats, perquè penso que hi pot haver-hi molta gent que es pot sentir reflectida amb els temes que parla el llibre.

    Nota de l'1 al 10: 8"

    ResponElimina
  2. Aquest llibre relata la hitòria d'un pare i un fill. El pare és un home que s'ha dideicat tota la vida a buscar nens perduts i que vol marxar a Itàlia a fer la seva última recerca. El noi decideix acompanyar-lo perquè el pare pateix una greu enfermetat. La noia a la que busquen es fica amb contacte amb ells mitjançant cartes i això és el que fa que el pare vulgui agafar el cas.

    Aquest llibre m'ha encantat, m'ha mantingut l'intriga fins al final i se m'ha fet molt fàcil de llegir. El recomano a gent que busqui llibres de misteri.

    Nota: 10.

    ResponElimina