dimecres, 21 de febrer del 2018

Diari del Greg 8 ; Mala sort!

Jeff Kinney

En Greg està de pega: en Rowley, el seu millor amic, l'ha deixat penjat i trobar nous amics a l'institut se li fa molt difícil. Decideix arriscar-se i deixar les decisions en mans de l'atzar. Però... podrà la roda de la fortuna canviar el destí d'en Greg o la seva vida sempre serà una història de contínua mala sort?

4 comentaris:

  1. En Greg està de pega: en Rowley, el seu millor amic, l’ha deixat penjat i trobar nous amics a l’institut se li fa molt difícil. Decideix arriscar-se i deixar les decisions en mans de l’atzar. Es molt xulo i val la pena llegir-sel.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat molt, tots els llibres del Diari de Greg m'acaben agradant perquè són molt divertits,són una mica llargs, d'unes 117 pagines pero son molt facils de llegir i també els llegeixes molt rapid.
    A mi que m'agrada poc llegir és un dels únics que m'agraden i puc llegir sense distreurem.
    Li recomano a tota la gent que li agradi llegir llibres d'aventures...

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. opinió:
    A mi aquest llibre m'ha agradat molt, jo El diari de Greg m'ha n'he llegit molts, però aquest és un dels meus preferits.
    M'ha fet passar el rato de lectura molt ràpid, fins i tot m'ha fet llàstima acabar-lo. Perquè ha sigut un dels pocs cops que m'ha passat ràpid l'estona de lectura.

    Resum:
    En Greg està de pega: en Rowley, el seu millor amic, l’ha deixat penjat i trobar nous amics a l’institut se li fa molt difícil. Decideix arriscar-se i deixar les decisions en mans de l’atzar.

    Nota: Jo li poso un 9'7 perquè com e dit abans m'ha agradat molt, però en algun moment li a faltat una mica de chispa. Però ha estat molt bé.

    ResponElimina