dilluns, 28 de maig del 2018

Chocolate amargo

Mirjam Pressler
Eva tiene quince años, no tiene amigas, está gorda y no se gusta a sí misma. Parece que la vida es más fácil para las chicas delgadas, o eso es lo que piensa ella. Al menos saca buenas notas, pero esto no le hace sentirse menos aislada. En su familia no se siente muy entendida, y en el instituto ya es habitual pasarse los recreos sola leyendo.
Si al menos tuviera más fuerza de voluntad para dejar de comer tabletas de chocolate y esas rebanadas de pan con mantequilla, podría adelgazar y todo sería diferente.
Sin embargo, conocer a Michel y a Franziska le ayudará a darse cuenta de que sentirse bien consigo misma no tiene que ver con los kilos de más.

3 comentaris:

  1. És un llibre que m'ha agradat bastant i m'ha fet enganxar-mi. Al principi no m'agradava gaire i no em transmitia interés, tractava sobre temes delicats però no feia que em vinguessin ganes de llegar. La meva opinió sobre ell va canviar quan l'Eva, la protagonista, coneix un noi. Aquest noi fa que al llibre li passi aventures i ja no el trobava tant pesat de llegar. M'ha acabat agradant molt, sobretot pels temes que toca el llibre.

    ResponElimina
  2. És un llibre que m'ha agradat bastant i m'ha fet enganxar-mi. Al principi no m'agradava gaire i no em transmitia interés, tractava sobre temes delicats però no feia que em vinguessin ganes de llegar. La meva opinió sobre ell va canviar quan l'Eva, la protagonista, coneix un noi. Aquest noi fa que al llibre li passi aventures i ja no el trobava tant pesat de llegar. M'ha acabat agradant molt, sobretot pels temes que toca el llibre.

    ResponElimina
  3. És un llibre que m'ha agradat bastant i m'ha fet enganxar-mi. Al principi no m'agradava gaire i no em transmitia interés, tractava sobre temes delicats però no feia que em vinguessin ganes de llegar. La meva opinió sobre ell va canviar quan l'Eva, la protagonista, coneix un noi. Aquest noi fa que al llibre li passi aventures i ja no el trobava tant pesat de llegar. M'ha acabat agradant molt, sobretot pels temes que toca el llibre.

    ResponElimina