divendres, 4 d’octubre del 2019

Forever you

                                   Estelle  Maskame



La gente cree que Tyler lo tiene todo, aunque él sabe que no tiene nada. Una novia alucinante, un coche imponente, una vida llena de fiestas y admiración: parece que no le falta ni un detalle para una vida de ensueño. Pero Tyler se siente roto, y solo él sabe el motivo. Una realidad dramática que oculta a todo el mundo, aunque esté destrozándolo por dentro. Hasta que Eden aparece y todo estalla en mil pedazos. Ella es la única capaz de ver más allá de las apariencias, de atravesar la imagen de chico malo, de descubrir su vulnerabilidad. Y eso es algo que Tyler no puede permitir.

1 comentari:

  1. En aquest llibre ho he pogut sentir tot més, ja que en Tyler ha tingut una vida massa dura i en el fons no s'ho mereix, tothom el veia com el típic noi cabró i poder era una mascara per protegir-se de tothom, ell per poder no pensar en tot el que li passava en la seva vida va decidir anar per el camí de les males influencies, alcohol, drogues...
    En els altres llibres ho explicava tot la Eden, i no sabies realment que es el que pensava en Tyler i com es sentia ell en cada situació, al explicar-ho ell també ho he entès tot molt més ja que en els altres llibres ho veia tot d'una altre manera, perquè a vegades passaven coses que jo em quedava ''perquè fa això'' i en aquest llibre ell ho explica i ho entenc tot millor.
    Nota: 9

    ResponElimina