dilluns, 24 de setembre del 2012

Com un xiprer

 La Judith ha decidit canviar el pis de Barcelon per la casa de pagès a Biern. Desprès de la mort del pare han canviat moltes coses. La mare, que és escultora, ha marxat a Paris a treballar al taller d' una romanes. La Judith ara viu sola i l'esperen nous reptes:conèixer els seus nous companys d'institut, integrar-se en la vida del poble, el seu primer amor, i el més important, treballar fort en la seva futura carrera.

2 comentaris:

  1. Explica la vida d'una nena, Laila, que en un estiu se li va morir el pare quan era molt jove. Van enterrar el pare a Biern, on tenien una casa. Uns dies més tard se li va morir el seu xicot, d'un accident de cotxe.
    La seva mare per temes de feina, se n'havia d'anar a viure a París, Laila no va voler anar-hi, i es va quedar a viure a Biern, a la casa que tenien, prop dels seus tiets.
    Allí Laila comença una nova vida.

    Aquest novel·la la recomanaria a la gent que li agradi les novel·les d'històries que passen a la vida quotidiana i novel·les juvenils.
    De nota li poso un: 8.

    ResponElimina
  2. COM UN XIPRER:
    La Judith és una noia amb una vida complicada. El seu pare mor i ha d'intentar refer la seva nova vida com pot. Al cap d'un temps aconsegueix afrontar la mort quan coneix en Daniel, el seu xicot. Un temps després aquest noi també es mor al tenir un accident de cotxe. La Judith està trista però sap que s'ha de concentrar en els estudis i no perd l'esperança. La seva mare li explica que ha d'anar a París per temes de feina i ella prefereix quedar-se a Biern on hi té la seva vida. Allà coneix un altre noi, en Joan, que l'ajuda a afrontar tots els problemes que havia tingut. També fa nous amics a l'institut i quan ja està integrada i conformada amb la seva nova vida passa una cosa terrible. Te la imagines? Descobreix-la.

    Aquest llibre és molt interessant perquè et demostra que mai pots perdre l'esperança, que per molt que passin coses terribles tu has de continuar vivint. Crec que ha sigut un llibre molt especial. Al començament no m'ha agradat gaire perquè era molt fluix però a mesura que l'he anat llegint m'ha agradat més.

    El recomano a totes les persones que els hi agraden els llibre dramàtics i sentimentals. Aquests llibre és fantàstic.

    Li poso un 9.

    ResponElimina