dimecres, 26 de setembre del 2012

El clan de la lloba

El clan de la lloba planteja la lluita entre dues faccions de bruixes que dura des de la nit del temps: els clans de les Omar versus les sanguinàries Odish, de les quals les altres han viscut amagant-se i esperant l'arribada de l'elegida per la profecia. La protagonista és l'Anaïd, una noia de 14 anys que viu l'actualitat, i a la qual li han estat amagats els secrets i poders que afecten la seva família. Amb la desaparició de la seva mare, l'Anaïd començarà a descobrir-los i a veure's embolicada de ple en aquesta guerra

El clan de la lloba és la primera part de la trilogia La Guerra de les Bruixes, una obra de Maite Carranza publicada l'any 2005. El personatge principal de la trilogia és Anaïd Tsinoulis.
El llibre té contractades més de vint traduccions i l'any 2009 ja se n'havien editat 12, amb versions en anglès (Estats Units i Regne Unit), castellà, neerlandès, italià, coreà, hongarès, alemany, suec, finlandès, estonià, polonès i danès, i unes vendes en català i castellà de més de 130.000 exemplars.La traducció alemanya de la novel·la va ser llegida a la Fira del Llibre de Frankfurt de l'any 2007, amb la literatura catalana com a convidada d'honor.

2 comentaris:

  1. Cesc Aliberch i Padrisa9 de gener del 2013, a les 12:34

    Comentari
    El clan de la lloba

    L’ Anaïd és una nena que viu al Pirineu. El que ella no sap es que la seva mare i difunta avia són bruixes del clan de la lloba, pertanyent al la tribu de les omar. Estes pel món.
    Un bon dia l’ Anaïd es lleva i no hi ha la seva mare , però tot es al seu lloc, l’abric, la bossa..
    Només hi ha la finestra oberta. Al cap d’uns dies, arriba la germana de l’ avia de l’ Anaïd. La tieta Criselda. També es bruixa com totes les dones amigues de sa mare, s’ adona que la Selene era l’ elegida de la profecia. Hi ha estat temptada per les Odish.
    Unes bruixes immortals,que, per a tenir eterna joventut, es veuen la sang de nadons i futures bruixes omar que fan el pas de noies a dones, que dessagnen a reu del món.


    Diuen que l’ Anaïd es l’única que pot rescata la Selene . Ja l’havien iniciat com a bruixa, i va marxar cap a Sardenya on hi vivia una amiga de la Selene. Ion era la Selene...
    L’ aconseguirà trobar? La Selene es la veritable elegida??


    Aquest llibre l’he trobat interessant perquè té , fantasia i màgia però també realitat, i una mica, d’aventura i “acció”.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta sobre una nena, l'Anaïd, una bruixa Omar, que viu a Urt. Una nit va desaparèixer la seva mare, Selene, i fins passats dos o tres dies no s'en va adonar de que a la Selene, l'havien segrestat les bruixes Odish i que la seva mare era la suposada elegida de la profecía. Va anar a avisar a l'Elena, una altra bruixa Omar. Però abans d'arribar a casa l'Elena es va trobar amb una noia jove, que es deia Cristine Olav, llavors es va quedar amb ella. Passades unes setmanes, va marxar amb la seva tieta a Taoromina, allà es va trobar amb dues bruixes Omar més, allà la van iniciar com a bruixa i un cop iniciada, va marxar a rescatar a la seva mare pel seu compte. Aconseguirà salvar a la seva mare?
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè passen moltes aventures. No hi ha agut res que no m'hagi agradat.
    Aquest llibre li recomanaria a les persones que li agradin les aventures.
    Jo li posaria un 9'5-10.

    ResponElimina