dijous, 27 de setembre de 2012

El comte karlstein

Al poble de Karlstein tothom es tanca amb pany i clau quan arriba la Nit d’Ànimes. Saben que, en aquesta data, el dimoni Zamiel apareix, famolenc de sang, per reclamar la seua presa. En aquesta ocasió, tanmateix, hi ha una diferència: el malvat comte Karlstein té un tracte terrible amb Zamiel i l’ha de complir. La vida de les seues nebodes, Lucy i Charlotte, està en perill. Sort que Hildi, una de les donzelles del castell, s’assabenta del pacte diabòlic i lluitarà per salvar-les. Però una cosa és segura: el Dimoni Caçador no torna mai al seu cau fosc sense haver satisfet les seues apetències.
Una extraordinària i original narració gòtica que barreja el terror amb el particular sentit de l’humor de l’autor, Philip Pullman, escriptor de gran prestigi creador de la popular trilogia La matèria obscura. En «Esfera» trobareu també la inquietant novel·la El rellotge mecànic i Lila i el secret dels focs, premi Atrapallibres.

1 comentari:

  1. Les dues netes del comte Karlstein, Lucy i Charlote, s'escapen del castell de Karlstein perquè la seva amiga; Hildi, els hi diu que el comte les vol donar en un dimoni perquè se les mengi. Aconseguiran Lucy i Charlote escapar del comte Karlstein i superar, a més a més; tots els entrebancs que es hi passaran?
    M'ha agradat en conjunt tot el llibre perquè hi ha moments emocionants. No m'ha agradat el començament del llibre.
    Li recomanaria a qui li agradessin les aventures i també a la gent que li agrada llegir.
    De nota i poso un 8.

    ResponElimina