dijous, 27 de setembre del 2012

La cazadora de Indiana Jones

  Christie, una chica de catorce años con complejo de obesidad, acude a un colegio británico en Bilbao, en el que estudia a pesar de la mermada economía familiar tras la muerte de su padre. Un día su madre le entrega una cazadora grande, que como tantas otras cosas ha heredado de sus hermanos. A pesar de sus protestas, Christie tiene que ir al colegio con esa cazadora. Sus compañeros se burlan de ella, hasta que Christie les asegura que esa cazadora es de Harrison Ford, utilizada en el rodaje de Indiana Jones. Ella decide alquilar esa cazadora a los muchachos del colegio, hasta que el director, Stephen Grant, requiere la presencia de la madre de Christie para aclarar ese tema. La muchacha tiene que pedir disculpas por su mentira a sus compañeros. Su intervención en el aula coincide con la llegada de un nuevo alumno, Georges Stevenson, un joven mayor que ella, enfermo de poliomelitis, que le defiende públicamente, al tiempo que reprende con educación a aquellos que quisieron humillarla. Surge entre ambos una bonita amistad, que deriva en una relación. Al final, Christie comprende como ha cambiado su vida y se siente feliz.

5 comentaris:

  1. Va sobre una adolescente cuya familia no tiene dinero.
    Un dia en el colegio, llevava una cazadora de la que todo el colegio se reía. Christie, que es como se llama la adolescente, se inventa una historia para no quedar en ridículo.
    Lo más que me ha gustado ha sido cuando se enamora de Georges, y lo que menos me a gustado ha sido el principio porque se hace muy pesado.
    Le rqcomendaría este libro a quien le gustan las hisotrias de amor.
    Nota: 8

    ResponElimina
  2. Àlex López Bautista 2n ESO B12 de desembre del 2012, a les 12:47

    A una noia que li han donat una caçadora molt gran i vella, perquè sa família no tenen diners. Els nois i noies de l'institut es riuen d'ella, però per evitar-ho diu que el seu tiet li ha fet un regal, i que aquesta caçadora abans era de l'Indiana Jones. A partir de llavors succeeixen diferentes aventures.

    És un llibre una mica avorrit, però ràpid de llegir, amb algunes aventures més divertides que d'altres.

    Li recomano a qui li agraden el llibres d'aventures.
    NOTA: 7

    ResponElimina
  3. El llibre tracta d'una família, la mare és soltera i ha de cuidar als seus fills, la filla petita és grasçoneta i té problemes d'autoestima, aquesta nena ha heredat una jaqueta dels seus germans i com la gent de l'institut es riuen d'ella decideix inventar-se una història sobre la jaqueta.
    Mès tard ve un nen nou a la seva classe, ell és estranger, i l'ajuda, es fan amics, i a partir d'aquí viuen aventures.

    Ha sigut fàcil de llegir, el text era senzill.
    Els personatges m'han semblat molt normals, la història es creïble, però una mica aburrida.

    Li recomano a la gent que li agradin les històries creïbles, i els llibres senzills de llegir.

    NOTA: 7

    ResponElimina
  4. Júlia carriqui lorente 1esoB Aquet llibre et pot fer molts sentiments com riure tristesa i estimacio. Es un llibre curt i et pot fer semblar mes intarasant perque no hi ha tanta lletra no hi ha cap il-lustracio nomès la de la portada.jo li posu un 8 el recomano molt aquet llibre perque es una historia molt interasant i divertit.

    ResponElimina
  5. Maria Lopez Verges 1r ESO B 24-10-2016.

    Comença d'una noia que es diu Christine que es burlan d'ella perquè porta una cazadora del seu germà i per deixar que es burlin d'ella conta que és la cazadora de Indiana Jones.
    El dia seguent arriba un nou noi a la classe la noia que es diu Christine s'enamora d'ell.
    Christine es queixa de que està grasçoneta i de que es molt alta. La seva mare la apolla ja que el seu pare està mort.

    NOTA:10

    ResponElimina