dimarts, 25 de setembre del 2012

Estiu a Menorca

  Una colla de joves preparen les primeres vacances sols, a Menorca. Unes destrosses en un dels monuments megalítics de l'illa situen aquests nois i noies en una posició difícil: entre tensions i detencions, nits arran de mar, amors que es dibuixen a l'horitzó, els dies passen volant.

1 comentari:

  1. ESTIU A MENORCA

    El llibre "Estiu a Menorca" és un llibre que tracta de 6 amics d'un poblet català que se'n van una setmana de vacances a Menorca. Allà sorgeixen alguns petits amors, un membre del grup s'enfada i marxa amb l'únic cotxe que tenien... Aquest, troba uns menorquins(un grup de música) amb els quals es fan amics i per diverses coses s'acaben retrobant tots i acaben de passar unes vacances innolvidables.

    Al principi, el trobava una mica raro, però després hem va enganxar, m'ha agradat molt, entre d'altres, que és una història que hem podria passar a mi, que és ben real amb aquests joves. Una petita cosa que no m'ha agradat és que al principi hem liava amb dos grups d'amics diferents del llibre(els dos amics i el grup de música)

    Recomano aquest llibre a qualsevol persona, en especial jovent.

    Li poso un 8,5

    ResponElimina