dimecres, 26 de setembre del 2012

Les aventures de Huckleberry finn

Les aventures de Huckleberry Finn està protagonitzada per un adolescent. Orfe de mare i cansat de la dura convivència amb un pare borratxo, s’escapa del poble on viu. L’acompanya Jim, un esclau fugitiu.
Durant uns quants dies, tots dos viatgen amb rai pel riu Mississipí. En el transcurs d’aquest viatge viuen moltes aventures. Coneixen estranys i divertits personatges i, al mateix temps, es van coneixent millor a ells mateixos.

3 comentaris:

  1. Aquest llibre tracta d'un nen que es orfre de mare.Viu amb una senyora.Però un dia apareix el seu pare i sel l'emporta.
    Aquest llibre m'ha agradat molt,és de lectura ràpida,hi es molt emocionant per què fan moltes aventures.
    Nota 9.
    Li recomanaria a la gent que li agraden els llibres d'aventures.

    ResponElimina
  2. El Finn és un nen que li han tret el seu pare perquè és un alcohòlic. Un dia el seu pare el va a buscar i se l'emporta a una cabana que és casa seva. Finn com que no està bé allà amb el seu pare fa com si l'haguessin matat i s'escapa. A partir d'aquell dia la seva vida canvia totalment i coneix a mes amics.
    M'ha agradat tot el llibre perquè sempre està emocionant i es llegeix molt ràpid.
    No m'ha agradat una cosa del llibre, és que els negres són esclaus i això vol dir racisme i a mi el racisme no m'agrada.
    Jo li poso un 8.
    Li recomanaria a aquells que els agradessin les aventures que poden ser reals i també aquells que estiguin en contra del racisme.

    ResponElimina
  3. Aquest llibre tracte de un nen que el fan estudiar molt i el seu pare es pobre i es el borratxo del poble i a casa del nen tenen un esclau Africà el esclau i el nen son molt amics i decideixen marxar de la casa però el pare capture el seu fill i el te a una barraca tancat el nen s'escapa enginyosament i viu moltes aventures .
    Esta molt bé i es molt divertir
    Li recomano a tothom que li agradin els llibres d'aventures
    Jo li poso un !10!

    ResponElimina