dimecres, 26 de setembre del 2012

Molly Moon. Atura el món

 Georgia Byng

Un llibre d'aventures i intriga on una nena amb poders hipnòtics es capaç de derrotar l'home més dolent de la Terra. És un dels tres llibres que formen part d'aquesta saga tan entranyable que comença en un orfenat i una nena amb facilitat per a l'hipnotisme.

5 comentaris:

  1. La Molly Moon és una noia, que està a un orfenat anomenat "La casa de la felicitat" Un dia, la senyora Logan i la Molly es reuneixen a casa seva, per informar a la Molly, que hi ha un home que té hipnotitzat a tot el món, i que potser està relacionat amb la desaparició de la famosa estrella del món teatral, per això la Molly se'n va a buscar pistes a Manhattan. Una vegada és allà descobreix que té un poder que és molt més valúos "ATURAR EL MÓN" Però de mica en mica, la persona més amable serà la més dolenta...
    A mi m'ha agradat molt, perquè a mitja història canvia totalment, però s'ha de dir que és molt millor el que el primer. Però jo crec que s'hi hi hagués més diàleg seria més ràpid de llegir.
    Jo el recomanaria a qui li agradi molt la màgia, la fama i a qui li agradi llegir.
    Jo li posaria un 9.

    ResponElimina
  2. En aquesta nova aventura de la Molly, es descobreix el seu do per viatjar a través del temps.
    L'història, que continua del llibre passat (Molly Moon, atura el món), encara et revela una història més xocant.
    Tot i que és molt entretenit, és el llibre de la Molly que menys m'ha agradat.
    Els dos nous personatges que apareixen dolents, són cruels i no tenen pietat, en canvi els dos personatges bons nous que apareixen, són molt curiosos i divertits.
    En aquest llibre l'hi donaria un 6.
    No el recomano gaire, el llibre -2- és molt millor.
    Tot i que si vols saber un altre secret de la Molly...

    ResponElimina
  3. Molly moon atura el mòn:
    La molly moon es una noia que sap hipnotitzar i haurà de fer una misió per
    parar els peus de Cell, que en sap molt d'hipnotisme i que vol conquerir el mòn.
    No m'ha agradat prou te massa fantasia i trobo molt irreal que una nena que amb prou feines sap parlar. se m'ha fet molt llarg perque sembla que l'autor no es va comformar amv una llibreteta de 25 pàgines i llavors d'una frase en feia un paràgraf, esta com si l'aguesin posat a un aparell d'aquells de turtura medieval per estirarlo, per aixó a cadat trastornat.
    El  recomano a la gent que li agada la fantasia i l'hipnotisme, i presumir d'haverse llegit un totxo de llibre. Nota: 3

    ResponElimina
  4. Ami aquest llibre no m'ha agradat gaire. Això de resoldre misteris i de voler saber qui més sap el secret i coses d'aquest tema no és lo meu.

    ResponElimina
  5. Ami aquest llibre no m'ha agradat gaire. Això de resoldre misteris i de voler saber qui més sap el secret i coses d'aquest tema no és lo meu.

    ResponElimina