dijous, 27 de setembre del 2012

Roger lo pelat

El Roger és un crac jugant al bàsquet però descobreix que cada cop té menys força, li diagnostiquen la malaltia de Hodgkin. Per a superar-la  s'imaginarà que és un cavaller disposat per a la guerra i per això emularà el seu heroi, Tirant lo Blanc. La batala serà dura, però ell no estarà sol; en aquesta cavalleria l'acompanyaran el Carles, el seu millor amic, i l'Ona, la seva Carmesina.

4 comentaris:

  1. Argument: El Roger és un jugador de bàsquet fantàstic. Però un dia li detecten una malaltia. Es diu Hodgkin i li xucla tota l'energia. Amb aquesta malaltia s'està tot el dia al sofà i no menja res. Fins i tot es queda calb.

    Què ta agradat i que no? Aquest llibre m'ha agradat molt especialment la part del final. També s'ha de dir que el començament se m'ha fet un pèl llarg.

    A qui li recomanaries? Aquest llibre li recomanaria a la gent que li agrada el bàsquet, les histories romàniques i les aventures.

    Quina nota li posaries? 9

    ResponElimina
  2. El Roger és un jugador de bàsquet, que ha de deixar de jugar perquè li detecten una malaltia anomenada Hodgkin. Els seus amics el Carles i l'Ona l'ajuden durant la malaltia.

    Què m'ha agradat i què no?
    Aquest llibre és interessant perquè veus com se sent una persona que té una malaltia, els tractaments...

    A qui li recomanaria?
    Li recomanaria a la gent que li agrada les aventures i les històries romàntiques.

    Nota: 8

    ResponElimina
  3. Roger és un crac jugant a bàsquet, però un dia se'n adona que no té ganes de fer res, ni de jugar a bàsquet, no menja i s'està tot el dia al sofà. Fins que li detecten un càncer anomenat Hodgking, que li xucla tota l'energia. Per afrontar-ho, s'imagina que es un cavaller que li ajudaren els seus amics, el Carles i l'Ona.

    És un llibre interessant i proper, els personatges són molt creïbles, sobretot el protagonista, el Roger, que te l'imagines i com és. És un llibre ràpid de llegir ja que hi han bastants diàlegs. El llenguatge és molt planer, s'enten tot.

    Li recomanaria a la gent que li agradi l'esport, sobretot el bàsquet, les històries romàntiques i les aventures.

    Nota: 9

    ResponElimina
  4. Argument : aquest llibre parla d'un noi que li agrada molt jugar a bàsquet , passar-s'ho bé amb els amics fins que un dia li detecten la malaltia de Hodkin i li canvia tot, el temps a la sala de quimio , quedar-se calb i també canvia la relació que té amb el seu millor amic en Carles i una amiga propera l'Ona a la que s'enamora.

    Valoració personal : És interessant, perquè el tema del llibre és com afecta a un jove tenir un malaltia i les relacions entre els amics.
    A mi el llibre m'ha atrapat sobretot el tram final, però al principi se m'ha fet pesat .
    Pel que fa als personatges són creïbles, perquè estan ben explicats i el que destacaria el protagonista que té un caràcter de superació i valentia.
    La història passa bàsicament a l'institut i en l'hospital.

    A qui li recomanaries ? Li recomanaria a la gent que li agraden les històries d'aventura i amor.

    Nota : 9

    ResponElimina