dijous, 27 de setembre de 2012

Simbad el marino / el marí

Tras derrochar la herencia familiar en banquetes y fiestas, Simbad se embarca hacia Oriente para rehacer su fortuna. Al regreso de su viaje, promete que nunca más abandonará su casa, pero su irreprimible afán de vivir aventuras y conocer nuevas tierras lo empuja a hacerse a la mar en otras seis ocasiones. El destino, sin embargo, lo conducirá por caminos cada vez más peligrosos, por lo que Simbad habrà de afrontar un sinfín de naufragios y peripecias que pondrán en grave riesgo su vida.

3 comentaris:

 1. Simbad el marino va d'un senyor que és molt pobre molt pobre, un dia es troba al Simbad i li explica totes les aventures que va viure abans de ser ric.

  Ami m'ha agradat perquè m'agraden les aventures i el llibre no se't fa pesat i és molt fluid.
  També em va agradar l'últim viatge perquè era fàcil de llegir i hi havia molts dibuixos. Simbad es un home humil i simpàtic que al final es fa amic amb l'altre Simbad. Li recomano a la gent que li agradin les lectures fàcils i les aventures.
  La meva nota és d'un 10

  ResponElimina
 2. Es tracta d'un pobre mercader que un dia es fa a la mar i viu set aventures fantàstiques en les quals és a punt de morir i en cada viatge es fa més i més ric.

  A mi el llibre m'ha agradat molt ja que l'home té valor i mai para de fer-se a la mar tot i que cada cop que navega està a punt de morir. El llibre és curt i divertit així que no l'hi he trobat cap defecte

  Li recomanaria a la gent que els agradin els llibres d'aventures i curts però interessants.
  La meva nota és un 10

  ResponElimina
 3. Simbad el marino
  La història explica les aventures d'un mariner, que va buscan fortuna a tots els seus viatges per tot el món.
  Simbad ha de fer front a les criatures monstruoses, hi ha les advercitats per sortir viu en cada viatge.
  El llibre en si m'ha agradat molt perquè era fàcil de llegir i no es feia pesat.
  Jo, li recomenaria aquelles persones que els agraden les aventures i les criatures mitològiques.
  I la meva puntuació és un 10.

  ResponElimina