dijous, 20 de setembre del 2012

Somnis a la passarel-la


 La Kiki està indignada perquè la Mona, que és nova a l'escola, fa anar de corcoll tots els nois de la classe. Li van al darrere com xaiets i la Kiki decideix posar-hi remei. Quan li surt l'oportunitat de participar en una desfilada de models, es pensa que ha trobat la solució. Però, ai! a la Mona també l'han seleccionada per sortir a la passarel·la!

2 comentaris:

  1. La Kiki és un noia que fa 2n ESO, està enfadada perquè la Mona, que és un nena nova s'emporta tots els nens i la Kiki l'hi agafa enveja, i decideix canviar-ho. Un dia li surt l'oportunitat d'estar en una passarel·la. Creu que ha torvat la solució al seu problema però la Mona també hi es.
    La Kiki viurà l'enveja, l'amistat i l'amor....

    Li posaria un 9
    M 'ha agradat moltíssim perquè es poden llegir diferents sentiments i accions i està molt relacionada amb el nostre dia a dia.

    El recomano a totes les noies i nois que tinguin ganes de veure nous sentiments i amor.

    ResponElimina
  2. Somnis a la passarel·la:
    La Kiki té 14 anys i viu amb la seva mare i el seu germà petit. Un dia arriba una nena nova a l'institut, la Mona, que no es poden suportar amb la Kiki. Com que a la Kiki li agrada en Meik, la Mona el fa tornar boig. Un dia la mare de la Kiki li explica a la nena que hi ha una passarel·la de models i ella s'hi presenta pensant que podria aconseguir que a en Meik li agradés. Allà s'hi troba la Mona i es fan la vida impossible sense conèixer-se. La Kiki parla amb el Percy, un noi molt guapo, i s'enamora. Un dia la Kiki i la Mona es coneixen i es fan amigues. A la Mona també li agrada en Percy però, qui prefereix en Percy? I el Meik, li seguirà agradant com abans? Descobreix-ho.
    Aquest és un llibre sentimental. M'ha agradat molt perquè et fa veure les diferents cares que té una vida i aprens a estimar a les persones. No m'ha agradat gaire el començament perquè és molt fluix.
    Recomano aquest llibre a tota aquella gent que els agrada parla de l'amistat, l'amor... .
    La meva nota és un 9'5.

    ResponElimina