dijous, 20 de setembre del 2012

Test d'amor



    No hi ha manera, la Mila diu que els nois no li interessen i que mai no es vol enamorar. I les seves amigues, la Hanna i la Kati, sempre es queixen de la seva falta de romanticisme. Però, quan a l'institut hi arriba un nou professor de pràctiques, tot es capgira completament i la Mila sembla disposada a canviar d'idees i abandonar els seus principis.

2 comentaris:

  1. La Mila és una noia que diu que no li interessen els nois, un matí arriba un professor de pràctiques nou i la Mila canviarà d'opinió. Però al mateix temps la seva vida personal també donarà un gir, ja que ella viu sola amb la seva mare.

    L'he trobat molt interessant perquè és una situació divertida, d'amor i complicacions. Els diàlegs són divertits i interessants, per tant àgil e llegir. L'espai és un institut igual que el nostre dia a dia, les històries que succeeixin són molt divertides. I m'agrada molt tal i com està redactada tot la història. el final és genial.

    Recomano aquest llibre a qui està o estigui enamorada i tingui ganes de llegir un llibre que enganxi.

    NOTA: 9

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest llibre parla d'una nena, la Mila. El dia que arriba el substitut de la senyoreta Rith a l'institut, li canvia la vida totalment. Aquell nou professor de pràctiques fa enamorar a la Mila de cop i durant els dies no para de pensar en ell.
      Un dia, la noia li envia una carta amb un poema d'amor. No sap si ha fet bé de tirar-la però vol demostrar-li d'alguna manera tot el que sent per aquest noi.
      En Mark, un dels nens més empipadors de la classe, li diu a la Mila que l'estima. Ella no pot aguantar sentir dir això però, durant el temps en Mark canvia.
      Acabarà, el professor, sabent qui li ha enviat la carta? La Mila canviarà d'opinió i acabarà sentint alguna cosa per en Mark? Descobreix-ho.
      Aquest llibre és una molt bona lectura. És una novel·la apassionant i adequada a la nostra edat. Els personatges estan molt ben caracteritzats i el ritme és una mica lent però tot hi això, l'he trobat divertida i interessant.
      La recomano a tots aquells que els agradi saber algunes coses sobre l'amor i les seves complicacions.
      NOTA: 9'5

      Elimina