dimecres, 26 de setembre de 2012

Un estiu a Tacugama

En Martí ha viscut aventures inoblidables amb la seva millor amiga, la Mont, al costat dels orangutans i de la tieta Rosa, veterinària, a l'illa de Borneo. Aquesta tardor, però en Martí, rep la notícia que la Rosa, després de cinc anys treballant a Indonèsia canvia de continent i se'n va l'Àfrica...

4 comentaris:

 1. Aquest llibre tracta sobre dos amics, el Martí i la Mont, els quals un dia decideixen anar a veure la tieta de'n Martí, (la Rosa), que treballa a un santuari de ximpanzés a Sierra Leone,Àfrica.Durant tota la tardor,mentre el Martí preparava el viatge per l'estiu, s'adona que la seva tieta ja no treballa a l'Àfrica, sinó a l'Àsia, i decideix anar-la a visitar amb la seva millor amiga, la Mont. Un cop allà, ajuden a la Rosa en el santuari i van a vere diferents coses per saber com viu la gent d'allà. Hi passen moltes aventures i un estiu inolbidable.

  Aquest llibre m'ha agradat molt, ja que és molt interessant. També perquè està basat en una història real. El recomanaria a gent de la meva edat i a gent mes petita.

  ResponElimina
 2. Aquest llibre tracta sobre dos amics, el Martí i la Mont, els quals un dia decideixen anar a veure a la tieta d'en Martí ( la Rosa) que treballa a un santuari de de ximpanzés a Sierra Leone, Àfrica. Durant tota la tardor, mentre el Martí preparava un viatge per l'estiu, s'adona que la seva tieta ja no treballa a l'Àfrica sinó que treballa a l'Àsia i deicideix anar-la a veure amb la seva millor amiga. Un cop allà, ajuden a la Rosa en el santuari i van a veure diferents coses per saber com viu la gent d'allà. Hi passen moltes aventures i un estiu inolvidable.
  Aquest llibre m'ha agradat molt, ja que és molt interessant i també perquè està basat en una història real.
  El recomanaria a gent que li agradin les aventures

  ResponElimina
 3. Aquest llibre s'ha ma fet molt curt hi han trossos que es fa pessat
  Però en general m'ha agradat bastant

  ResponElimina