dimecres, 26 de setembre del 2012

Un estiu a Tacugama

En Martí ha viscut aventures inoblidables amb la seva millor amiga, la Mont, al costat dels orangutans i de la tieta Rosa, veterinària, a l'illa de Borneo. Aquesta tardor, però en Martí, rep la notícia que la Rosa, després de cinc anys treballant a Indonèsia canvia de continent i se'n va l'Àfrica...

4 comentaris:

  1. Aquest llibre tracta sobre dos amics, el Martí i la Mont, els quals un dia decideixen anar a veure la tieta de'n Martí, (la Rosa), que treballa a un santuari de ximpanzés a Sierra Leone,Àfrica.Durant tota la tardor,mentre el Martí preparava el viatge per l'estiu, s'adona que la seva tieta ja no treballa a l'Àfrica, sinó a l'Àsia, i decideix anar-la a visitar amb la seva millor amiga, la Mont. Un cop allà, ajuden a la Rosa en el santuari i van a vere diferents coses per saber com viu la gent d'allà. Hi passen moltes aventures i un estiu inolbidable.

    Aquest llibre m'ha agradat molt, ja que és molt interessant. També perquè està basat en una història real. El recomanaria a gent de la meva edat i a gent mes petita.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta sobre dos amics, el Martí i la Mont, els quals un dia decideixen anar a veure a la tieta d'en Martí ( la Rosa) que treballa a un santuari de de ximpanzés a Sierra Leone, Àfrica. Durant tota la tardor, mentre el Martí preparava un viatge per l'estiu, s'adona que la seva tieta ja no treballa a l'Àfrica sinó que treballa a l'Àsia i deicideix anar-la a veure amb la seva millor amiga. Un cop allà, ajuden a la Rosa en el santuari i van a veure diferents coses per saber com viu la gent d'allà. Hi passen moltes aventures i un estiu inolvidable.
    Aquest llibre m'ha agradat molt, ja que és molt interessant i també perquè està basat en una història real.
    El recomanaria a gent que li agradin les aventures

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Aquest llibre s'ha ma fet molt curt hi han trossos que es fa pessat
    Però en general m'ha agradat bastant

    ResponElimina