dimarts, 16 d’octubre del 2012

A tres metres sobre el cel


 Federico Moccia

El Step es el típic noi busca problemes, que acaba de sortir de un judici per agredir al home amb el que la seva mare manté una aventura a espatlles del seu pare, i per tan a de vigilar amb el que fa, però entra en una festa privada amb els seus amics i allà coneix a la Babi, una dolça noia, estudiosa i llepafils. En la festa ell la tira a la piscina i ella li assegura que el denunciarà per haver entrat allà, però ell li replica dient-li que abans que el pugui denunciar ella estarà completament enamorada d’ell. I així es, els dos viuen una bonica historia d’amor que mes tard es veu trencada perquè la Babi es cansa del comportament conflictiu del Step i ell se’n va a Nova York.

3 comentaris:

  1. L'Step i la Babi, són dos nois de classes molt diferents. En Step és un noi que busca moltes baralles, i sempre està en problemes, i la Babi, es una noia de ciutat i molt intel·ligent. Els dos comencen a viure una història d'amor preciosa i sense problemes. Al cap d'un temps, la Babi, es dona compte de com és ell en realitat, i aquí comencen tots els problemes...
    El tema d'aquest llibre m'agrada molt, el recomano a tots aquells que els agraden les històries romàntiques. Jo li poso un 7.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta de dos nois, L'Step i la Babi, que tenen unes vides una mica diferents. Ell és un noi de carrer, té baralles i sempre va amb moto, i la Babi, és una noia intel·ligent i està sota la pressió dels pares pels estudis.
    Viuen una relació amorosa, però després comencen els embolics.
    Aquest llibre m'ha agradat, però se m'ha fet una mica pesat, ja que si has vist la pel·lícula, no interessa tant.
    El recomano a la gent que li agradi les histories d'amor.

    Nota:7

    ResponElimina
  3. La Babi és una noia estudiosa i llesta que dedica la seva vida als estudis, les amigues i la família. Tot canvia quan arriba l'Step, un noi de caràcter dur i amb objectius molt diferents que finalment s'adonarà que realment dins seu amaga la seva part romàntica. Els dos entraran en un món ple de joves rebels amb diversions perilloses que proporcionaran algunes desgràcies.

    "A tres metres sobre el cel", és una novel·la totalment romàntica que et fa entrar en el món de l'adolescència d'una manera poc prudent ja que et mostra les inseguretats que ens envolten. Llegint aquest llibre, pots descobrir la bellesa de l'amor però també les dificultats que es poden interposar entremig. M'ha cridat molt l'atenció la reacció dels pares de la Babi en algun moment i també el canvi radical que acaba fent la protagonista, realment el seu paper m'ha semblat molt interessant. També en destacaria els entorns agradables on es van trobant la parella i petites frases que et fan reflexionar a mesura que vas llegint.

    Animo a les persones, especialment adolescents, que no els agradi tocar de peus a terra que escullin aquesta novel·la perquè penso que en algun punt tots ens hi podem sentir identificats.

    NOTA: 9

    ResponElimina