dijous, 18 d’octubre de 2012

coraline

Neil Gaiman
Al día siguiente de mudarse de casa, Coraline explora las catorce puertas de su nuevo hogar. Trece se pueden abrir con normalidad, pero la decimocuarta está cerrada y tapiada. Cuando por fin consigue abrirla, Coraline se encuentra con un pasadizo secreto que la conduce a otra casa tan parecida a la suya que resulta escalofriante.
Sin embargo, hay ciertas diferencias que llaman su atención: la comida es más rica, los juguetes son tan desconocidos como maravillosos y, sobre todo, hay otra madre y otro padre que quieren que Coraline se quede con ellos, se convierta en su hija y no se marche nunca. Pronto Coraline se da cuenta de que, tras los espejos, hay otros niños que han caído en la trampa. Son como almas perdidas, y ahora ella es su única esperanza de salvación. Pero para rescatarlos tendrá también que recuperar a sus verdaderos padres, y cumplir así el desafío que le permitirá volver a su vida anterior.

1 comentari:

  1. És un llibre que parla de la Coraline, una nena que viu amb els seus pares; però com que no tenen temps per ella i no li fas cas, no té amics amb qui jugar ni res per fer, i es posa a explorar la casa on viu. Descobreix una porta, que el primer cop que l'obre amb la seva mare, no dóna enlloc, darrere només hi ha una paret. Però un dia que està sola a casa, busca la clau i quan l'obre, descobreix un passadís. La Coraline decideix veure on va a parar i arriba a una casa idèntica a la seva, amb els mateixos mobles i habitacions, fins i tot, hi ha un pare i una mare iguals que els seus, l'única diferència són els ulls. Quan la seva falsa mare li diu que es quedi, ella no vol i decideix marxar. Però al arribar a la seva casa de veritat, els seus pares no hi són i per molt que els espera, no arriben. Decideix anar-los a buscar, ja sap on ho ha de fer. Torna a la casa de l'altra banda de la porta. Un cop allà, ha de lluitar i explorar tots els racons per aconseguir trobar als seus pares de veritat i poder tornar a casa.
    M'ha agradat bastant aquest llibre, però hi ha fragments que els he trobat una mica infantils, més per nens petits.
    De nota, li poso un 7.

    ResponElimina