dilluns, 22 d’octubre del 2012

Sabates de taló

 Lygia Bojunga

La Sabrina està a punt de fer onze anys, però les situacions duríssimes que viu, enmig de conflictes familiars, amorosos i sexuals, no li maten l'empenta per tirar endavant ni li ofeguen l'esperança d'arribar a tenir una família i viure sentint-se estimada de debò.

2 comentaris:

  1. La Sabrina té 11 anys i és òrfena. Durant gairebé tota la seva vida ha viscut en un centre d’acollida. Fa poc temps la van portar a viure en una casa, on es cuidava dels fills petits de la família i feia de mainadera. Un dia qualsevol, una senyora va trucar a la porta. Era la seva tieta que la venia a buscar. La Sabrina va tenir l’esperança de tenir una família de debò i sentir-se estimada. Però al llarg del llibre va veient que la realitat no és tant maca ni perfecte com ella esperava...
    Aquest llibre al principi se m’ha fet molt llarg, i n’hi ha d’altres que m’han agradat més.De totes maneres li poso un 7.

    ResponElimina
  2. Aquest és un llibre molt realista i molt dur, tracta sobre una nena que es diu Sabrina, té 11 anys, és òrfena i no sabia res de la seva família. Un dia com qualsevol altre la nena és portada a casa d'una família per fer de mainadera de dos germans, el que no sap és que a partir d'aquell moment la seva vida canviarà per complet. Al llarg del llibre es veu com la Sabrina madura i creix com a persona ja que es troba en certes situacions en les que no li queda altre opció que madurar.
    Recomano aquest llibre a la gent que li agrada llegir històries realistes.
    A mi m'ha agradat molt, i de nota li he posat un 9.

    ResponElimina