dijous, 18 d’octubre del 2012

El gat que va perdre els bigotis

Xavier Gual

En Rufus, el gat de la senyora Felicity Parkinson-Dagger, es perd a l'aeroport de Barcelona i, el que és pitjor, una maleta que ve de Tailàndia li cau al damunt i el deixa sense bigotis. Per sort, la Blanqueta, una gata negra, i en Kitty, un conill japonès, i més tard en Nón, un gat que es creu molt savi, ajuden el Rufus a trobar la seva mestressa. A l'aeroport el Rufus hi descobreix un món desconegut i excitant, però també perillós: el Xarli, un gos policia, que és el terror de qualsevol animal perdut. Un història divertida d'amistat i d'aventures amb un final inesperat!

2 comentaris:

  1. Hi havia una vegada un gat que es deia Rufus que vivia a Londres amb una família rica. La família es deia Parkinson-Dagger. Un dia es van emportar a en Rufus a veure uns amics de la noia que cuidava del gat, es deia Felicity. En Rufus anava en una gàbia la qual es va obrir i en Rufus va caure, se li van quedar els bigotis enganxats i al moment de caure va perdre els bigotis.
    Aquest llibre li recomanaria a gent que li agradés les aventures i els animals, i de nota li ficaria un 7.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat bastan.Va d'un gat que es diu Rufus, aquest gat viu a Londres i un dia s'envà de viatge a Barcelona, amb la seva mestressa,a l'avió el posen amb les maletes, un cop a l'aeroport treuen les maletes, i un home sense adonarase'n compte al agafar la seva maleta li arrenca es bigotis al Rufus.Com que els Gats no saben orientar-se sense bigotis, el Rufus ho passa bastant malament. Tot seguit dins de la seva gàbia sent que a fora el criden, són un gat i un conill que es fan amics, tot i que al principi els costa una mica enternde's.
    Tot i que en Rufus es una gat de casa bona i l'altre gat i el conill no,junts s'ho passen molt bé.
    El llibre trobo que es divertit per què acaba amb un final inesperat.Aquest llibre el recomanaria a gent que els hi agradin llibres que no tenen gaire intriga però que tinguin finals inesperats.

    ResponElimina