dilluns, 22 d’octubre del 2012

El Millor lloc del món és aquí mateix

Francesc miralles / Care Santos

L'Iris està destrossada per la mort dels seus pares. Una tarda en que el món sembla no tenir cap sentit ensopega amb un cafè del qual penja un rètol que diu " El millor lloc del món és aquí mateix". Decideix entrar-hi allà coneix en Luca, amb qui conversarà sis tardes seguides...

4 comentaris:

  1. Les paraules que estan escrites al llibre son entenedores, no són gaire dificils, el llibre parla de l'amor i l'amistat. l'Iris perd el seu estimat perquè l'ultim cop que es troben es en una cafatera i en una taula que es diu la de la despedida i després l'Iris compra un gos perquè se sent sola, són temes que a la gent apassionada els hi pot agradar aquest llibre, no es fa pesat. Aquest llibre es un poc irreal perquè tot d'una surt una cafeteria i llavors quan s'acomiaden la cafeteria es converteix en un magatzem.
    Aquest llibre m'ha agradat perquè no es fa pesat com quasi tots els llibres llargs i li recomanaria a la gent que li agradi una mica l'acció i el sentiment.

    Nota: 8

    ResponElimina
  2. El personatge principal és l'Iris. És una noia de 30 anys i els seus pares acaben de morir en un accident de cotxe. Cal dir que és un personatge molt creïble, de la vida real, que et podries trobar a qualsevol lloc. És un llibre entenedor i la lectura se m'ha fet molt àgil. És un llibre realista tot i que té parts de ficció, que parla de la vida en general. Et fa veure que les coses petites de la vida són les més importants. A mi personalment m'ha agradat molt, ja que és molt diferent als altres. Es veu un llibre senzill, però t'ensenya moltes coses.
    El recomano a tothom a qui vulgui descobrir un llibre diferent. De nota li poso un 9.

    ResponElimina
  3. L'Iris té 36 anys i està destrossada per la mort dels seus pares. Una tarda freda on creu que res té sentit, comença a passejar pel barri sense rumb. Just quan està a punt de fer una bogeria, descobreix un petit cafè sobre el qual hi ha un rètol que diu: "El millor lloc del món és aquí mateix". Decideix entrar-hi, i coneix el Luca, amb el qual compartirà sis tardes en diferentes taules on sorgeixen coses increïbles. Un dia el Luca no es presenta i ella decideix buscar-lo. En el local abandonat on abans hi havia un cafè, trobarà pistes que li desvetllaran un passat enigmàtic, però la revelació més gran que li farà una volta a la seva vida, encara haurà d'arribar.
    És un llibre entretingut, senzill i fàcil d'entendre. Crec que li pot agradar a tothom, però especialment el recomano a les persones que els hi agradin els llibres que tractin una mica d'acció, sentiment i intriga.
    nota:9

    ResponElimina
  4. L'Iris, una noia de 30 anys està destrossada per la mort dels seus pares en un accident de tràfic. Una tarda de diumenge de gener, el món li cau a sobre i creu que tot s'ha acabat, per aixó decideix suïcidar-se, però una criatura de 6 anys li fa adonar-se'n del què està fent. De sobte se'n adona d'un cafè, que no havia vist mai, amb un nom molt atraient: El millor lloc del món és aquí mateix. Aquí serà on coneixerà a un italià molt encantador i misteriós, en Luca, que li farà veure tot allò que importa en la vida.

    Aquest llibre és molt complet, molt detallat. La trama és molt interessant i t'enganxa des del primer capítol, vas seguint la vida d'una noia desesperada, que ho ha perdut tot i que intenta fer una nova vida. L'espai del cafè és sens dubte el millor de tots, mai saps què pot passar en un lloc on el propietari és un mag. El personatge de l'Iris és molt elaborat, i arriba al cor de la gent, arriba a fer pena. En canvi en Luca és tot un misteri, no saps què esperar-te'n. Crec que el tema és molt bo sobretot per aquelles persones que només pensen en elles, els farà veure que hi ha d'altres persones que tenen problemes o que ho estan passant malament. També per a les persones que s'hi identifiquen pot ser molt estimulant i els pot servir per canviar tot allò dolent que hi ha en les seves vides.

    Nota 9.
    Carlos Romero Núñez, 4tB

    ResponElimina