dilluns, 22 d’octubre del 2012

No t'esborris. El manifest de la Violeta.

  Meritxell  Margarit

Aquest còmic té l'objectiu de fomentar la reflexió i el diàleg entre els joves sobre temes actuals que els puguin preocupar o afectar en la seva vida quotidiana: els diners, la immigració i el racisme, l'agressivitat i la violència, l'entorn familiar , el consum de drogues i alcohol, el vincle amb l'àmbit educatiu i el món  laboral, les relacions de parella, etc.

1 comentari:

  1. La Violeta és una noia que lluita per aconseguir el que ella vol.Ella lluita per aconseguir que en el seu institut no es faci un gimnàs nou,perquè no vol que tallin els arbres de l'arbreda. Ella aconsegueix fer un referèndum amb amics que li donen suport.Ho aconseguirà?

    Aquest còmic m'ha agradat perquè crec que t'ensenya a lluitar pel que vols aconseguir. El diàleg del còmic s'entenia molt bé perquè s'expressaven en un idioma que els adolescents fem servir. Respecte a les imatges del còmic, són força realistes i els personatges són tots força diferents i amb pensaments diferents i això també m'ha agradat.

    A qui li recomanaries? Aquest llibre li recomanaria a aquelles persones que es rendeixen molt fàcilment a totes les coses.

    Aquest llibre com m'ha agradat força de nota li poso un 9.

    ResponElimina