dimarts, 16 d’octubre del 2012

Estimat ningú


 Berlie Doherty

Quan la Helen s'adona que està embarassada, decideix trencar la seva relació amb en Chris, el pare del seu fill, perquè necessita temps per estar sola i aclarir els sentiments contradictoris que experimenta. Ell se sent ferit perquè pensa que ha de formar part de tot allò que té a veure amb el futur del seu fill.

4 comentaris:

  1. Estimat ningú va d'una noia que amb 17 anys es queda embarassada i llavors va escrivint una carta explicant coses al seu nadó i per això la novel.la es titula Estimat ningú. Bàsicament, podem veure com la noia, la Helen, i el Chris,el pare del nadó,que fan els pares del nadó durant aquests nou mesos, ja que s'han separat.

    A mi el llibre m'ha agradat força, perquè es una novel·la entretinguda
    De nota li posaria un 7 o un 8.

    ResponElimina
  2. Estimat ningú tracte d’una parella d’adolescents que estan a punt d’acabar l’ institut però un dia la noia es queda embarassada. Al començament tot va bé, però a mida que va passant el temps els problemes en la seva relació comencen a aparèixer. En especial la noia, que no sap què fer. Els seus pares li prohibeixen veure la seva parella, però ella se l’estima, així que es continuen veient. Però al final, la noia no sap si avortar, deixar-ho estar amb la seva parella o les dues coses.
    Aquest llibre m’ha agradat, però en forces ocasions se m’ha fet una mica llarg i pesat ja que no hi abunda gaire el diàleg.
    Nota: 7,5

    ResponElimina
  3. Estimat Ningú és un llibre britànic que tracta la relació de dos joves d'uns 18 anys que estan junts. La noia es queda embarassada i els seus pares li prohibeixen que es torni a veure amb aquest noi. Llavors es van distanciant cada cop més i per un moment ho acaben deixant. Però al final, tornen i neix el seu fill, encara que se'l queda ella.
    Aquesta novel.la m'ha agradat força, ja que tracta un tema d'actualitat. Aquest llibre el recomanaria a persones de la meva edat, és a dir, adolescents, ja que surten coses que els nens petits no poden llegir. Jo li poso un 7.

    ResponElimina
  4. Estimat Ningú és una novel·la que tracta sobre una noia que es diu Helen, que té una relació amb un noi que es diu Chris, tot anava molt bé a la seva parella fins que la noia es va quedar embarassada d'en Chris. Per culpa de la por i del mal estar que tenien els dos, la seva relació es va distanciant i cada cop estan menys units. La Helen els explica als seus pares que s'ha quedat embarassada i li prohibeixen veure a en Chris. Els mesos van passant i ells ja no estan junts, però el seu amor encara segueix viu. Mentre els mesos passen la Helen li va escrivint cartes al seu nadó, en la que ella el considera "Estimat Ningú", i en aquestes cartes explica com es sent i el que viu dia a dia.
    Aquesta és una novel·la molt realista, a mi m'ha agradat molt ja que es viu molt de prop el que els hi passa a aquesta parella i et fa entrar dins dels personatges i sentir moltes vegades el que ells senten.
    M'ha agradat tant que li he posat un 10, i animo a llegir-la a totes aquelles persones a les que els agraden les novel·les realistes, dures i intenses.

    ResponElimina