dimecres, 31 d’octubre del 2012

L'4ss4ss1n4t d3l prof3ssor d3 m4t3m4t1qu3s / L'assassinat del professor de matemàtiques

Jordi Sierra i Fabra

En Flip no sap què fer perquè tres dels seus alumnes s'adonin que les matemàtiques són com un joc. Per això, i perquè no vol suspendre'ls, els proposa que resolguin en grup tot un seguit de problemes.

Un bon dia en Flip és assassinat i mor davant mateix dels nois! Per poder descobrir i capturar l'assassí del seu professor, els tres amics han de resoldre un seguit d'enigmes, jocs d'enginy, problemes i pistes que els conduiran de dret al culpable.

15 comentaris:

  1. Aquest llibre és molt maco i tracte de misteri i les matemàtiques.Si bols saber què passa amb el professor llegeix-lo perquè si t'agraden les matemàtiques i el misteri t'encantarà aquesta història. Jo com a nota li posaria un 10

    ResponElimina
  2. Potser és per la meva experiència, però el trobo forçat des de bon començament. Descripcions entre rebuscades i molt suades. Sembla un text escrit per un noi de batxillerat que es presenta en un concurs de literatura juvenil. Suposo que pateix el criteri de pensar a l'hora d'escriure un llibre que va dirigit a alguna franja d'edat pensant més que són tontos que inexperts.
    Nota 5.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja li passarem l'opinió a Jordi Sierra i Fabra, segur que li agrada el que penses. La veritat és que si has de publicar 3 novel·les a l'any, aquest és el resultat.

      Elimina
  3. M'ha agradat molt aquest llibre, és divertit, emocionant i sobretot molt xulo. El que m'ha agradat més és el final però no us el puc explicar perquè us heu de llegir el llibre i no hi ha res que m'hagi desagradat.
    Val la pena llegir-lo i als qui els hi agradain els problemes de matemàtiques (que dupto que hi hagi gaire gent), aquest és el seu llibre i als que no també!

    ResponElimina
  4. Aquest llibre ha sigut molt interessant. Va de les matemàtiques, a mi no m'agraden però aquest llibre les sap expressar bastant bé. El que més m'ha agradat ha sigut intentar resoldre els problemes i les pistes, al ser de matemàtiques hi ha gent que segurament és pensarà que serà molt avorrit però és tot el contrari. Li poso un 8'5.

    ResponElimina
  5. Trata d'uns alumnes que no els i agraden les mates i senten un tret an assesinat el seu profe de mates tenen que superar vuit probes abans que siguins les sis de la tarde ¿Sabeu per que a les sis? Perque es quant l'assasi marxa de la ciutat. LI posu un 6

    ResponElimina
  6. Tracta de tres alumnes d'un institut se'ls hi dona malament les mates i el seu professor decideix ajudar-los fent un examen per ells, però no un examen qualsevol si no un examen amb deu problemes per demostrar que les mates són divertides i se'ls hi donen be als tres alumnes.
    Jo li poso un 9,5.

    ResponElimina
  7. Aquest llibre tracta de tres alumnes que no els hi agraden gens les mates. Sempre les suspenen. El professor, el Flip Romero, els hi proposa un joc per tal de que aprovin les matemàtiques d'una manera divertida i no aiguin de recuperar-les. Els alumnes han de superar les proves abans de que s'els acabi el temps. Tindran temps per acabar?
    M'ha agradat molt, trovo que aquest llibre t'ensenya que els problemes, siguin complicat, sempre hi ha maneres divertides per resoldre.
    Li recomano a totes les persones a qui els hi agradi les matemàtiques. De nota li poso un 9

    ResponElimina
  8. L'ASSASINAT DEL PROFESSOR DE MATEMÀTIQUES

    Són un grup de nens que són llestos, però les matemàtiques els van fatal. Llavors, el professor els diu que poden aprovar aquesta assignatura i per aprovar-los els proposa un joc de matemàtiques. Però un dia se'l troben moribund al parc. I el professor mig viu els diu que el joc que els havia dit que joc que els havia preparat els portaria al nom de l'assassí.
    A mi aquest llibre m'ha agradat molt, perquè es molt interessant, al tractar de assassinat i de misteri. El més avorrit és el principi, però a mesura que vas llegint set fa més interessant.
    Li recomanaria a les persones que els hi agraden els llibres d'assassinat i de misteri.
    Li poso un 9.

    ResponElimina
  9. l'assassinat del professor de matemàtiques :

    La història parla de un professor, Filip que té 3 alumnes moli intel·ligents ,però que li suspenen les mates. En Filip mor i els alumnes, per averiguar qui és l'assassí del seu professor tenen que passar proves matemàtiques i enigmes.

    Crec que el llibre és una mica pesat, perquè la barreja de matemàtiques en una història es fa feixuc. M'ha agradat molt més el principi que el final.

    Li recomanaria a la gent que li agrada la lectura ràpida i el misteri i les matemàtiques.

    Nota : 7,5

    ResponElimina
  10. L'ASSASSINAT DEL PROFESSOR DE MATEMÀTIQUES:
    Aquest llibre és de 3 alumnes que sempre suspenen les matemàtiques, i el professor és va quedar a parlar una estona amb ells.El professor fa fe un assassinat de mentida i va pensar que si sabien qui era el que el va assassinar els i a aprovaria les matemàtiques. Els 3 alumnes tenien de superar enigmes, proves i problemes.
    Io quan vaig començar aquest llibre no m'agradaven molt les matemàtiques pero quan anava llegin amb començava a agradar més.
    Li recomano a la gent que li agraden les enigmes.
    Nota: 9

    ResponElimina
  11. Aquest llibre tracta sobre 3 joves que sempre suspenen matemàtiques. Un dia el professor de matemàtiques els proposa fer una gimcana matemàtica amb la fi de poder aprovar aquesta a assignatura. Un dia assassinen al professor de matemàtiques davant d'ells, i resolent aquesta gimcana podran trobar l'assassí del professor.
    A mi personalment aquest aquest llibre no m'ha agradat gaire. Encara que no m'ha agradat, el llibre és molt intrigant i interessant, però en alguns trams em va semblar força avorrit. Recomanaria aquest llibre a la gent que li agraden els problemes matemàtics i les matemàtiques en general. Jo li posaria un 5.

    ResponElimina
  12. Júlia Carrillo ha dit:

    L'assassinat del professor de matemàtiques és un llibre del que tracta de aventures en les que hi

    protagonitzen tres nens, dels quals han suspès la assignatura aquest curs, el professor tan bon home

    com és els hi fa la proposta de fer una mena de examen per poder aprovar la assignatura, però no

    un examen qualsevol sinó un molt especial que els portarà a viure noves i divertides aventures tots

    junts. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè tot hi que es tracta d'aventures que a mi els llibres de

    aventures no m'agraden, ha sabut com enganyar­-me a llegir­-lo cada dia i divertir­me llegint-­lo,

    aquest llibre jo li poso un 9.

    ResponElimina
  13. Que bé que l'he acabat.

    ResponElimina
  14. Guillem Tutusaus ha dit:

    M'ha semblat un llibre molt interessant i divertit ja que et te intrigat fins al final de tot, que no descobreixes el que ha passat... han d'anar superant proves els alumnes i això ha fet que el llibre no sigués avorrit. Recomano aquest llibre a les persones que els i agrada el misteri i l'intriga.

    Nota:8

    ResponElimina