dijous, 18 d’octubre del 2012

L'amor et torna rossa

Hortense Ullrich

Acabada la relació amb en Justus, la Ioio torna a estar enamorada. De fet tot va començar amb una ensopegada. Literalment. La Ioio va ensopegar amb el noi més superguapo que havia vist a la seva vida i es va clavar una patacada tal que va acabar al terra. A sobre anava carregada de rotlles de paper higiènic per encàrrec. El paquet de trenta-dos rotlles! Afortunadament, el noi li va somriure com els àngels...I de la nit al dia, la Ioio va començar a fer mil ximpleries (sí, sí, més del que és normal) per amor. Com ara tenyir-se de rossa... I és que l’amor és tota una ciència per a la qual cal preparar-se a fons.

4 comentaris:

  1. La Ioio, és una noia de 13 anys, acaba de conèixer un noi que la farà canviar radicalment, i l'amor li farà fer més d'una ximpleria, com tenyir-se els cabells per fer-lo feliç a ell, i sobretot passejar cada tarda el gos de la "Àvia" d'ell.
    Però una inesperada sospita la farà canviar de opinió sobre la seva relació.

    Aquest llibre m'ha agradat molt. L'autora sap com fer intrigar, divertir i sobretot con identificar els lectors amb el personatge.

    Nota → 10

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta de una noia de 13 anys que està farta de l'amor, però que un dia es troba pel carrer amb un nou guapíssim del qual s'enamora a primera vista. Llavors parlen una estona i ell li diu que, si ella fos rossa, seria molt més guapa, i ella es tenyeix. Ell li demana que li tregui a passejar el gos cada dia i així ho fa ella, fins que coneix a dues noies que també s'han tenyit el cabell ros pels nois que els hi agraden i que també treuen a passejar els gossos d'ells...

    Aquest llibre li recomano a la gent que li agradin les histories de amor divertides i curioses.

    La nota que li poso és un 7.

    ResponElimina
  3. La Ioio és una noia de 13 anys. Un dia ha d'anar a fer un encàrrec a la seva mare. Aquest dia va conèixer a l'Eberhad, més conegut com a Sven. Aquest li diu que, si ella fos rossa, seria molt més guapa, i així ho va fer. A partir d'aqui ell li demana que si podria treure a passejar al seu gos, que ell havia de ajudar a els nens de l'orfanat. La Ioio, però, no s'adonava de moltes coses...

    Aquest llibre tracta de l'amor, és un tema proper, que tothom qui més qui menys... en pot dir-ne la seva. L'argument t'atrapa, perquè té una trama complexa i això t'obliga a estar més atenta a la història. Té un final sorprenent i divertit des del meu punt de vista.
    Destacaria el paper de la germana petita, la Flippi, és divertida.
    El llibre té un llenguatge adequat per l'edat, és fàcil d'entendre. Jo destacaria l'espai del parc, és on es desenvolupa casi tota l'acció.

    Li recomanaria a la gent que li agradi el tema de l'amor i la comèdia juntes.

    Li poso la nota de 7.

    ResponElimina
  4. La Ioio és una noia que s'enamora d'en Jens. Per ell es canviarà de color dels cabells, de castany a ros i passejarà el gos de la seva iaia, mentre ell va ajudar a l'orfenat. Coneixerà a dues noies que es trobaran al parc per passejar els gossos dels seus xicots.

    Opinió:
    M'ha agradat perquè és entretingut, parla de l'amor, un tema que tothom en pot dir alguna cosa.
    És un llibre ràpid de llegir perquè hi ha bastants diàlegs i s'entén molt bé, el llenguatge és adequat per l'edat. El final és sorprenent.
    Els personatges en general estan ben caracteritzats, però la germana petita, la Flippi, encara que faci riure, actua d'una manera que no faria una nena de 9 anys.

    A qui li recomanaria?
    Li recomanaria a les persones que els agradin les històries d'amor.

    Nota: 9

    ResponElimina