dijous, 18 d’octubre de 2012

Vés on et porti el cor

Susanna Tamaro

Vés on et porti el cor és una obra intimista i exquisida en què una àvia fa una llarga carta de comiat a la seva néta. L’Olga sap que s’està morint, i no vol marxar sense explicar-li els motius que l’han dut fins on és, perquè la comprengui, ni que sigui massa tard. Vol que conegui el perquè de les relacions que l’han marcat, amb el seu marit, a qui mai no va estimar; el seu gran amor, del tot clandestí; les baralles amb la seva filla, que va morir d’accident de cotxe quan la néta era tan sols un bebè, i la relació entre les dues, tan plena de frases no dites que necessita conjurar.
Susanna Tamaro indaga en els plecs més íntims del silenci i amb gran sensibilitat en descobreix el significat i revela la riquesa dels sentiments que es mantenen ocults
.

1 comentari:

  1. Aquest llibre tracta d'una àvia que li escriu a la seva néta coses com la mor de la seva mare, la guerra, etc. En general, podem dir que li va explicant la seva vida en un petit diari amb l'esperança que quan la seva néta torni dels Estats Units, com que ella ja serà morta, la néta pugui entendre el perquè la seva àvia era d'una manera i perquè feia el que feia. A mesura que avança el llibre, també avança la mala salut de l'àvia i avança l'explicació de la vida de l'àvia.

    Aquest llibre el recomano a la gent que li agradi les novel·les biogràfiques.

    La nota que li poso és un 8.

    ResponElimina