dijous, 18 d’octubre del 2012

Xats

Andreu Martín

Què pot passar quan les Taurones, les noies més populars de l’institut, liderades per l’Elisenda, escriuen el teu nom = 8 a la pissarra de la classe?
Doncs que et converteixes en la noia 8. Això és el que li ha passat a l’Eva: no és ningú, tothom la ignora fins i tot l'Ernest.
L'Eva només ha trobat una manera de fugir, de ser ella mateixa, i és a la xarxa. Arriba de classe, no saluda els pares, no fa els deures i es tanca al despatx per obrir el messenger: llavors ella és cap. Xateja amb els seus amics i amb el seu salvador supermask. Potser encara no sap que la xarxa es pot topar amb més perills que a fora.

4 comentaris:

  1. Xats és un llibre que m’ha interessat molt perquè el tema de que tracta es molt interessant i actual i a més es un dels temes de que en qualsevol dia t’hi pots trobar tu. El llibre tracta de una noia que està farta dels seus pares, i dels seus amics que l’han bategat com la Noia=8. Decideix introduir-se al món dels xats sense saber qui hi ha darrera de l’altre ordinador.
    Tot comença quan la Eva la nostra protagonista de la història està farta de les Taurones, el grup líder de d’institut i de la gent que l’envolta, com la família o els amics. L’Eva s’introdueix al món del xat. Allà coneix en Supermask, el seu salvador. Parlen cada dia, amb textos una mica pujats de to, i l’Eva com que es pensa que Supermask es un noi guapo, i romàntic, li segueix el fil. Es capaç de ensenyar-li fins i to les seves parts intimes, però no sap que hi ha a l’altre banda del ordinador, fins que un dia decideixen veure’s.
    De moment he estat de sort perquè aquest llibre m’ha tornat a agradar perquè tracta dels temes que dit abans, també m’ha fet veure que cal estar més atent a Internet perquè mai se sap que hi ha a l’altre banda. En aquest llibre li posaré un 9,5 perquè crec que el tema i la manera de escriure han estat molt encertades. Li recomano a tots aquells que els i agradi la intriga, i el món informàtic.

    ResponElimina
  2. Xats

    El llibre explica la história d'una noia a la qual li fan bullying al institut i a casa seva sempre està discutint amb els seus pares. Un dia es cansa de tot i comença a parlar amb un pederasta per un xat. Ella es pensa que ell li pot donar tot el que vulgui i que gràcies a ell pot ser feliç, a mesura que avança el llibre, la noia pateix més i parla més amb el pederasta...

    Aquest llibre el recomano a tothom que li agradi els llibres diferents.

    La nota que li poso és un 9.

    ResponElimina
  3. L’Eva Fabregat és una víctima del bulling a l’ institut. Quan arriba a casa, no fa els deures, no diu res als pares, es porta malament... per connectar-se al Messenger, ja que és l’única cosa
    del món que li interessa, i parlar amb el seu únic amic, amb el seu nom en clau SUPERMASK.
    L’Eva no sap que en SUPERMASK no és qui creu que és ,i tampoc sap que a dins d’Internet et pots trobar amb més perills que a fora.

    Aquest llibre m’ha agradat molt i m’ha donat un consell: compte amb el que fas mentre estiguis connectat a Internet.

    ResponElimina
  4. L'Eva es una noia que te problemes al institut, la marginen, li fan bulling, a casa no parla amb els pares, y el unic que far es conectar-se al mesenger i parlar amb el seu amic Supermask. Pero ella no sap qui es en realitat i en Supermask sap que cuan l'Eva descubreixi qui es, no voldra anar amb ell. L'Eva esta convençuda de que tot i que sepiga qui es voldra anar-se'n amb ell, pero s'equivoca.

    La nota que li poso és un 10.

    ResponElimina