dimarts, 27 de novembre de 2012

Ángeles y demonios

La historia comienza con el asesinato del físico de la CERN Leonardo Vetra, este que fue asesinado en su propia oficina y descubierto por el presidente de la CERN Maximilian, quien en lugar de llamar a la policía busco en internet el significado de una palabra que aparecía en el cuerpo “Illuminati” donde encontró el nombre del profesor Langdon y   después lo contacta. Al llegar el profesor Langdon encuentra el símbolo autentico de los Illuminati lo cual lo aterra porque esta sociedad estaba desaparecida.Al parecer el asesinato del físico se debía a un descubrimiento de la CERN la “Antimateria” la cual fue robada por los Illuminati, para destruir a la ciudad del vaticano gracias a su poder. La Antimateria se encontraba controlada en un vacio creado por arcos magnéticos y al separarse de los arcos esta contaba con una. 
 En la ciudad del Vaticano se estaban presentando los candidatos para sucesores del papa. El cardenal Mortati descubre que los 4 cardenales favoritos habían desaparecido pero en realidad habían sido secuestrados por el Hassassin,quien los asesino después y los puso en los altares de la ciencia que representaban los 4 elementos Tierra, Agua, Aire y Fuego, donde se encontraban los cuerpos de los cardenales cada uno asesinado de una manera correspondiente al altar donde se encontraban.

3 comentaris:

 1. Aquest llibre es un dels millors qeu he llegit. La historia va sobre un professor de la Universitat de Harvard, Robert Langdon, que és escollit per investigar sobre la mort d'un científic de la CERN amb l'ajuda de la filla d'aquest.
  Recomano a les persones que els hi agradi llegir.
  Li posu de nota un 10

  ResponElimina
 2. El llibre explica la història de Robert Langdon, un expert en simbologia religiosa, quan el criden per investigar las marques del pit un físic assessinat. Aquí descobreix el resorgiment de una societat secreta, els Il·luminati. Robert té que seguir unes pistes amagades per tota Roma per poder trobar l'antimatèria que amenaça amb destruir tota la ciutat del Vaticà.

  El llibre m'ha encantat, és un llibre amb molta intriga, però el millor és, tot el que pots arribar a aprendre perquè en el llibre és mostren escultures, pintures, edificis, llocs... que existeixen en la realitat i que tenen una importància històrica, el que fa que el llibre sigui molt més interessant. També pots arribar a conèixer una mica la història de l'esglèsia catòlica i els Il·luminati.

  ResponElimina
 3. La Laura Angel, de 4t A, ha dit:

  "Resum: Tracta sobre un senyor, anomenat Landgon, que és un historiador, i d'un laboratori de ciències, "El CERN", allà han creat la animateria que és molt perillosa. Tot va bé fins que algú roba la substància. A partir d'allà, tot són problemes i més problemes. A part, han tornat els Illuminati.

  Opinió personal: M'ha agradat molt aquest llibre, ja que t'explica coses modernes i coses antigues. És una història original, ja que no es parla del que t'expliquen normalment les novel·les, aquesta explica coses de l'antiga història.
  Li recomano el llibre a la gent que li agradi llegir bastant, perque és llarg, i a la gent que vol llegir coses originals."

  ResponElimina