dimarts, 27 de novembre de 2012

Marina

   Carlos Ruiz Zafón
 
 La Marina em va dir una vegada que només recordem allò que mai no ha ocorregut. Passaria una eternitat fins que arribés a comprendre aquelles paraules. Però és millor que comenci per l’inici, que en aquest cas és el final. El maig del 1980 vaig desaparèixer del món durant una setmana. Durant set dies i set nits, ningú va saber on era.” Aquest és el començament de la novel·la Marina, el protagonista de la qual, l’Òscar, retorna a la seva ciutat, Barcelona, per enfrontar-se amb els fantasmes de la seva memòria. Una aventura tenebrosa en la seva joventut va envoltar el seu accés a l’amor, el qual va suscitar la Marina. Amb ella va endinsar-se en una recerca sobre la vida del fosc i misteriós Mikhaïl Kolvenik. Una tortuosa investigació centrada en el testimoni de diversos personatges, les notícies publicades en diaris ja groguencs, fotografies en blanc i negre o cartes polsoses oblidades... La recerca sobre una intriga plena de misteris envolta una intensa història d’amor.

2 comentaris:

 1. Marina, de Carlos Ruiz Zafón, tracta de l'amistat que sorgeix entre un nen i una nena, i totes les aventures que viuen junts descobrint els misteris de la ciutat de Barcelona.
  M'ha agradat molt ja que és distret i complert. També m'ha agradat que hi donin un punt de misteri però que alhora sigui tendra.
  Recomanaria aquest llibre a tothom qui li agradin les novel·les d'aventures i misteri.
  De nota li posaria un 9.

  ResponElimina
 2. Noi que per uns certs motius coneix a una noia i al seu pare. Aquests es tornen un element molt important per a la seva vida. Viu moltes aventures i misteris extraordinaris amb ella intentant esbrinar els secrets d'una antiga història sobre una empresa i el que l'envolta, situat en l'antiga Barcelona.
  Aquest llibre ja me l'havia llegit abans, però em va agradar tant que l'he volgut fullejar una altra vegada.
  És un llibre que recomano a tothom; tant a qui li agradi llegir com a qui no li entusiasmi gaire.
  Té una lectura molt fàcil, i se't fa molt amena ja que barreja uns quants temes: ficció, fantasía, romanticisme i drama.
  De nota es mereix un 9.

  ResponElimina