dijous, 22 de novembre de 2012

De Nador a Vic

                                Laila Karrouch

De Nador a VicLa Laila, nascuda a la ciutat marroquina de Nador el 1977, va arribar a Vic amb la seva família quan tenia vuit anys. Aleshores va començar el procés d'adaptació a una nova cultura i a uns nous costums, però també es van desencadenar un seguit d'emocions que la marcarien per sempre. L'enyorança dels avis i els amics de Marroc, la preocupació per les dificultats econòmiques, els nous amics, la polèmica participació a les proves esportives, el racisme, són només alguns dels episodis que la Laia, amb una enorme sensibilitat va relatant en primera persona.

2 comentaris:

 1. Aquest llibre tracta de la Laila, una nena de 8 anys que se'n va a viure a Vic amb els seus pares i els seus germans. Primer, el seu pare vivia a Vic per qüestions econòmiques, però després va anar a buscar a la resta de la família. Quan la Laila arriba a Vic està desconcertada, però al poc temps, ja no. A la mare li costa més. La Laila practica atletisme, un esport que li agrada molt, però que no sap si haurà de deixar per qüestions religioses. La Laila i la família passen diverses etapes, tant bones com dolentes.
  M'ha agradat molt aquest llibre, perquè està escrit en primera persona, osigui és la mateixa autora el que explica la història que ella va viure. També perquè mostra el que costa adaptar-se quan algú ve d'un altre país i tots els problemes religiosos.
  El recomanaria a tothom

  ResponElimina
 2. És un llibre que m'ha agradat molt perquè t' explica cultures, les vivències de l' emigració...
  Té algun tros que emociona.
  M'ha agradat molt.
  Nota: 10

  ResponElimina