dijous, 22 de novembre del 2012

EL extraño caso del Dr. Jekyll y Mr. Hyde

 Robert L. Stevenson

La apacible vida del abogado Utterson se verá sacudida brutalmente al implicarse en un extraordinario y escalofriante caso. Su deseo de ayudar a un buen amigo, el Dr. Jekyll, le impulsa a llevar a cabo una serie de investigaciones. Por desgracia, el resultado de sus averiguaciones resultará espeluznante. Asesinatos y experimentos científicos se dan la mano en esta apasionante novela de Stevenson, que sigue gozando de plena actualidad.

3 comentaris:

  1. Aquest interessant llibre de Robert L. Stevenson tracta sobre un doctor anomenat Jekyll que descobreix una mescla que pot separar la part bona de la dolenta i separar-se amb dos personalitats diferents, però malauradament se li envà de les mans... Aquest llibre ma encantat ja que el tema de intriga, assassinats, detectius i terror m'encanta. Jo li posaria un 9 i el recomanaria a qualsevol persona que li agradessin els llibres amb una magnífica història.

    ResponElimina
  2. El Dr.Jekill és un científic que experimenta sobre la doble personalitat (com extreure la part dolenta de la persona i fer-la en carn i ossos).
    Envoltat dels seus amics i coneguts més propers van passant diversos fets molt extranys que el relacionen amb assessinats, etc.
    Està explicat des d'una 3ra persona (Mr.Utterson), un amic seu molt íntim que persegueix a un tal "Mr.Hyde", persona molt poc agradable i misteriosa que té un lligam amb Jekill.
    Aquest llibre el recomano a gent que li agradi la lectura i amb un nivell alt de vocabulari.
    La història en sí, no costa d'entendre però és fàcil perdre el fil i s'ha de pensar en alguns casos. No se m'ha fet pesat ja que és curt però algunes parts són molt denses ja que no hi ha molt diàleg. Penso que l'haig de tornar a llegir d'aquí uns anys; el disfrutaré més.
    De nota... un 7

    ResponElimina
  3. Este libro me ha gustado. La incesante tensión y suspense que otorga al lector, el extraño y espeluznante personaje de Mr Hyde, ... Es un libro genial y lo recomiendo.
    Le pondría una nota de 9.
    En cuanto a los demás comentarios, creo que explican mucho el final y le quitan la tensión al libro.

    ResponElimina