dimarts, 6 de novembre del 2012

Fantasmes a la classe de música

Thomas Brezina

 En Max Molins és un noi de deu anys que ha descobert els darrers monstres de la Terra amagats en una antiga casa dels horrors del parc d'atraccions. Ara són els seus millors amics i junts viuen tota mena d'aventures.En aquesta ocasió, l'ajuden a descobrir quin misteri s'amaga a lescola, on passen cosses molt i molt misterioses.

3 comentaris:

  1. És un llibre que va d'un nen que es diu Max Molins el qual és amic d'una colla de monstres, té una germana horrible que només fa que fer-li la vida impossible. L'enemiga dels monstres és la Klara Kruel que vol capturar els monstres per a fer un circ de monstres, i fer-se rica.
    A l'escola d'en Max ha arribat un nou professor de música, és horrible i el nen i els monstres creuen que és un zombi. I de nit a l'escola s'encenen els llums i s'apaguen, en Max i els monstres ho volen esbrinar.

    El llibre m'ha agradat ja que tenia el temps just per acabar dos capítols en cada sessió de lectura, era bastant entenedor. El tema no és gaire proper per a ningú ja que és irreal, però els espais estan molt ben descrits. Els personatges no eren creïbles ja que la majoria eren criatures mitològiques o feien coses que avui en dia no són possibles. Té un argument bastant apassionant en tot moment i això fa que el llibre no t'avorreixi en cap moment.
    Tot i que és gruixut el llibre s'acaba ràpid.

    Li recomanaria a la gent que els agradi el terror humorístic i els monstres típics de terror.

    Nota : 9

    ResponElimina
  2. és un llibre molt entretenit amb molta imaginació i misteri.
    Jo recomano aquest llibre.

    ResponElimina
  3. és un llibre molt entretenit amb molta imaginació i misteri.
    Jo recomano aquest llibre.

    ResponElimina