dilluns, 5 de novembre del 2012

Hi ha un nen al lavabo de les nenes

 Louis Sachar

En Bradley és agressiu amb els companys, a classe no escolta, no fa els deures, i la mestra el té en un racó al fons de l'aula. Ell mateix es considera una mica "monstre". A mig curs, però, arriba un nen nou a classe, i una psicòloga a l'escola. La relació amb aquests nouvinguts, amb alts i baixos, ajudarà en Bradley a descobrir els seus valors i les seves possibilitats, a saber donar i saber rebre.

3 comentaris:

  1. Aquest llibre és molt divertit. Me'l van recomanar perquè deia que t'ho passaries bastant bé llegint aquesta lectura, i així és t'ho passes bastant bé, el recomano a qui no li agradi gaire llegir. És llegeix bastant ràpid tot i que sigui gruixut. Li poso un 9.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre esta bé. Trata d'un nen que es diu Bradley a mig curs arriba un nen nou i ententa ser amic d'een bradley però no ho aconsegueix.Aquest llibre sembla moltgros pero es llegeix molt rapiid.

    ResponElimina
  3. Aquest llibre m'ha agradat molt. Va d'un nen que es diu Breadley que sempre es porta molt malament, però un dia arriba una noia que es diu Carla (l'assesora psicopedagògica) que l'ajuda a canviar. Al cap d'un temps la Carla marxa a una altra escola i en Breadley s'esforça per treure bones notes i portar-se bé.

    A aquest llibre li poso un 9. Sobretot li recomanaria a la gent de la meva edat.

    ResponElimina