dimarts, 6 de novembre del 2012

Perdona si et dic amor

   Federico Moccia

La Nikki i l'Alessandro xoquen en una travessia del centre de Roma i d'aquest encontre fortuït neix una amistat ben especial. Però la Nikki i l'Alessandro es porten vint anys i tenen vides molt diferents. Ella està a punt d'acabar el batxillerat, viu el present a flor de pell i ha decidit tallar amb el seu nòvio perquè no la deixava respirar. Ell en canvi, és un creatiu publicitari amb una gran trajectòria, però que es troba sol i desenganyat de l'amor després que la seva companya l'hagui plantat justament quan ell li havia demanat de casar-s'hi.

1 comentari:

  1. ARGUMENT:
    L'Àlex és un noi de 37 anys fart de l'amor pel trencament amb la seva dona i amb una vida plena de feina i responsabilitats. Per altra banda coneixem a la Niki, una adolescent divertida capaç de viure la vida al límit i amb grans somnis per complir. Ella serà la persona que farà somriure a l'Àlex i amb qui viurà milions d'experiències plenes de felicitat, amor, desamor i alegria.

    OPINIÓ PERSONAL:
    Valoro positivament aquest llibre pensant sobretot en el caràcter i la gràcia que dónen tots i cada un dels personatges que hi apareixen. La trama m'ha agradat però cal dir que se m'ha fet una mica llarg i espès. Penso que la història en sí es fa una mica lenta de passar. Tot i així, hi ha ambients, moments, frases i viatges que et fan reflexionar moltíssim i pensar en moltes etapes de la vida on pots caure-hi tu també. El tema de l'amor està molt ben trobat en tots i cada un dels moments del llibre. Recomano aquest llibre als adolescents que tinguin ganes de passar una bona estona i que els agradin les històries d'amor i imaginació.

    NOTA: 8

    ResponElimina