dimecres, 14 de novembre del 2012

Una mà plena d'estels

 
Rafik Schami

Una mà plena d'estels és el diari que un adolescent sirià,del qual no sabem el nom, escriu a Damasc entre els catorze i els disset anys. El noi és el fill d'un forner però la seva gran il·lusió es ser periodista i malgrat la pressió familiar aconsegueix  el seu propòsit. I això li permetrà d'entrar en contacte amb la gent que lluita contra el règim dictatorial del seu país.

3 comentaris:

  1. Una mà plena d'estels
    Aquest llibre tracta d'un adolescent (14-17 anys) que lluita pel seu somni que és ser periodista. Amb entrebancs aconsegueix el seu objectiu i redacte sobre la situació que es viu a Síria ,que és on passa la història.

    Aquest llibre m'ha agradat bastant.És un llibre que t'ensenya que no sempre has de fer el que desitjes sinó que el que creus que és més nescesari. Recomano el llibre a totes les persones amb una mica de sensibilitat, i moltes ganes de riure.
    Li posaria un 7,5 de nota.

    ResponElimina
  2. reballant de periodista.
    m'ha agradat molt ja que li van passant aventures i coses amb les quals et pots sentir reconegut.M'agrada com està fet i explicat i no hi canviaria res.
    recomano aquest llibre aquest llibre a tothom però sobretot a la gent a qui interessi l'aventura.
    de nota li poso un 9'5

    ResponElimina
  3. Per començar he de dir que es tracta d'un diari, i que a no tothom li pot agradar. És un llibre que segurament al lector li costarà entrar en el tema, però un cop hi hagi entrat, la lectura passarà volant. El tema del llibre es de denúncia cap als polítics sirians i també es realista, ja que es un tema que està afectant molt. El llenguatge del llibre es molt entenedor, ja que l'ha escrit un noi de la nostra edat, i per tant, escriu senzill i de forma en que tothom l'entén. La història transcórrer a Damasc i el que es descriu en el llibre es la crua realitat, sense res inventat, per tant, per acabar, podria dir que es un llibre que fa reflexionar a la gent de cop s'està espatllant el planeta i de que potser caldria un canvi. A mi m'ha agradat molt, però no a tothom li agradarà. El llibre li recomanaria a la gent que li agraden llibres realistes i també que li agradi riure, ja que hi ha bastanta comèdia.
    Nota: 8

    ResponElimina