dijous, 20 de desembre del 2012

Com un miratge

Maria Mercè Roca

El protagonista d'aquesta novel·la, un noi d'un poble dels Pirineus, espera com cada final de curs, amb curiositat, l'arribada dels estiuejants. Però aquest any tot és diferent perquè arriba la Salut, una noia de ciutat que el fascina i que li fa descobrir alhora el desig i la traïció. El noi ofereix a la seva nova amiga el seu món, al qual està tan arrelat: la muntanya, els animals de casa seva, els passejos amb bicicleta, la seva colla i, sobretot, el seu secret més ben guardat: la cabana al costat del riu. I amb la Salut viu fascinat, absolutament seduït, les primeres vegades: l'amor, la gelosia, el desig, l'amistat, el desengany...
Els mons dels dos protagonistes són molt diferents. Mentre que ell és sentimental i noble, ella és sensual i carpiciosa, i prova en el noi el poder de la seva feminitat. Després de l'estiu, però, quan se separin, tots dos s'adonaran que han canviat, perquè aquest primer amor viscut els ha fet més madurs.

3 comentaris:

  1. Nicole S

    Aquest llibre és una història romàntica, trace sobre un noi que viu en el camp, i aquest estiu com cada estiu espera a que la gent vingui de vacances com cada any. I llavors coneix a un a noia que el torna boig però ell és molt tímid per dir-ho.

    A mi aquesta història em sembla molt maca jo li recomano a tothom sigui noi o noia. Com a nota i ficaria un 8.

    ResponElimina
  2. Nicole S.1rC
    És tracta d'una història olt romàntica en un poble vivia un noi peculiar com qualsevol altre, que s'enamora d'una noia de ciutat que ve de vacances. A ella també li crida la atenció ell. Es fan novios i .........si vols saber que passar llegeix aquest llibre.
    El recomano a les persones que els agrada les noveles romàntiques ,com a nota li dono un 9,5.

    ResponElimina
  3. Per mi aquest llibre és molt bonic. És una histor d'amor que tracta sobre dos adolecents que s'enamoren a l'epoca de les vacnses d'esitiu. A qui li agradin els llibres d'amor li agradara aquesta novel·la.
    A mi m'ha encantat.

    ResponElimina