dimarts, 11 de desembre del 2012

Juliol a Mallorca

 Josep Lorman

A Ricard Muns li calen unes vacances i decideix acceptar la invitació d’uns amics mallorquins per passar el mes de juliol a Mallorca. Però el que es preveia com un mes de descans reparador es converteix en un cas enrevessat al voltant de la misteriosa desaparició d’un ecologista del GOB, on s’hi barregen un atemptat mediambiental a la serra de Tramuntana, la presència dels alemanys a l’illa, les apostes clandestines a les carreres de trotons, la corrupció dels polítics i, el més complicat de tot, l’amor.

2 comentaris:

  1. Juliol a Mallorca
    El Ricard, un home de Barcelona que treballa al departament de medi ambient, se'n va anar a Mallorca per desconnectar de la feina amb uns vells amics de l'illa. El que semblaven unes vacances, es converteixen en un misteri d'un amic del GOB ( un grup ecologista), problemes amb terrenys i finques d'uns alemanys i problemes amb uns apostadors il·legals.
    Al principi pensava que no m'agradaria gaire el llibre perquè seria tot de temes ecologistes, però com més llegia més interessant es feia la història. Com que molts personatges parlen mallorquí, alguna paraula no la vaig entendre.
    Recomano aquesta lectura a qualsevol persona que li agradi llegir, és una història ben interessant.
    Li poso un 8,5
    Pau.M 3r ESO A

    ResponElimina
  2. Juliol a Mallorca:
    Ricard Muns decideix passar tot el mes de Juliol a una casa rural d'uns amics mallorquins però el que esperava d'unes vacances tranquil·les és veurà ficat dins en dos grans problemes...La desparició d'un membre del GOB i un atemptat mediambiental que no el deixaran tranquil en cap moment però al mig de tot apareixerà l'Aina,una noia en la que el Ricard creuà però no sabrà en què està ficada...
    A mi aquest llibre no és que m'agradi del tot però, m'ha semblat que està molt bé.Jo destacaria que m'ha agradat l'ambientació del llibre i la trama,però li falta un cert toc més d'intriga al final.,però com he dit,m'ha semblat un llibre bastant bo.
    Jo recomano aquest llibre a la gent que li agradi els llibres de misteri i intriga.
    Nota: 7

    ResponElimina