dijous, 13 de desembre del 2012

Pedraforca , la vall del diable

  Xavier Solé i Pla

Fa molt temps, en un petit poble dels Pirineus anomenat Pedraforca, el fred deixava petjada al seu pas. Un matí  glaçat d'hivern, en època de bruixes i captaires, en que la boira gebradora semblava haber-se establert definitivament a la vall. Com cada diumenge gairebé  tot el poble havia assisitit a l'esglesia, però en aquesta ocasió la gent s'anava preparant per començar la quaresma....

1 comentari:

  1. El llibre va d'uns nois, en Tonet i el Jonàs, un dia és discuteixen em la gent del poble perquè volen enderrocar l'església, i si això passa la bruixa dolenta sortira del malefici que la te atrapada a dins l'església. A partir d'aquí passen moltes cosses.

    En conjunt m'ha agradat el llibre però el que més a sigut el final.

    Hi han parts de llibre que no te n'adones de que passa perquè esta parlant d'una cosa i es fica a parlar d'una altre cosa.

    Va d'un tema que no m'agrada gaire però aquest llibre m'ha enganxat. En aquest llibre els plans dels protagonistes es giren i a partir d'aquí va tothom contra ells. Aquest llibre es curt i es llegeix fàcil, però el se problema és que és molt entortolligat. Té paraules fàcils i senzilles.
    Els protagonistes són molt atrevits i una mica bojos. En conclusió aquest llibre m'ha agradat.

    Jo hi poso un 8.

    Jo li recomanaria a la gent que li agradi riure mentre llegeix perquè hi han moments que fa molta gracia.

    ResponElimina