dilluns, 10 de desembre del 2012

Nàrnia / Narnia. El lleó, la bruixa i l'armari / El león, la bruja y el armario

C.S. Lewis

Narnia..., un món congelat..., una terra que espera el seu alliberament. Quatre nens descobreixen un armari que els serveix de porta d'accés a Narnia, un país congelat a un hivern etern i sense Nadal. Llavors, complint amb les velles profecies, els nens junt amb el lleó Aslan seran els encarregats d'alliberar al regne de la tirania de la Bruixa Blanca i recuperar l'estiu, la llum i l'alegria per a tots els habitants de Narnia.

7 comentaris:

  1. Aquest llibre tracta d'uns nens que descobreixen un món màgic, Nàrnia, que accedeixen a través d'un armari. Nàrnia es un país on sempre és hivern, per culpa de la bruixa Blanca, els quatre nens amb ajuda de l'Aslan, el lleó, intentaran retornar les altres estacions del any.

    Aquest llibre m'ha agradat bastant perquè és interessant i també perquè està escrit amb paraules molt fàcils d'entendre.
    El recomano a totes les persones que els hi agradi la fantasia.

    Jo de nota li poso un 9.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre tracta sobre uns nens que se'n van anar de casa seva per culpa de les guerres, i es van haver de quedar amb un altra família que els cuidés. La casa que els va tocar viure era molt estranya i misteriosa, així que van anant descobrint coses fantàstiques i la Luci és la que va trobar un armari misteriós que els portarà a viure moltes aventures al món de Nàrnia.

    El que més m'ha agradat d'aquest llibre ha sigut quan la Luci descobreix l'armari.
    Jo aquest llibre el recomanaria a les persones que els agradi l'aventura i el misteri, jo li posaria un 9.

    ResponElimina
  3. Aquest llibre tracta sobre quatre nens, un lleó, una bruixa i molts més animals fantàstics. La història comença quan, la Lucie, la germana petita, entra en un armari i s'envà a un món distint, Nàrnia. Quan so vol explicar als seus germans: Edmund,més gran que ella, Susan, més gran que l'Edmund, i Peter, el més gran de tots.
    Llavors l'Edmund va entrar a l'armari i es va creure a la Lucie, mentrestant el Peter i la Susan no se la creia.
    Finalment tots entren a Nàrnia i allà coneixen a la Bruixa Blanca, a l'Àslan, el lleó i a moltes més criatures. També passen moltes aventures, entre d'altres salvar Nàrnia de la Bruixa Blanca. Ho aconseguiran?

    El que més m'ha agradat d'aquest llibre es que passen moltes aventures i és molt imaginatiu, i el que no m'ha agradat gaire es que el llibre era bastant curt, m'hagués agradat més llarg i que ho expliqués més detalladament.

    Li recomanaria a les persones que els agraden les aventures, la fantasia i els textos imaginatius.

    De nota de l'1 al 10 li posaria un 8'75.

    ResponElimina
  4. En Peter, la Susan, la Luci, i l'Edmund són els protagonistes de la història, el lloc on viuen hi ha una guerra i ells tenen que fugir, la seva mare els envia a una mansió on viu un vell professor. Un dia estan jugant al fet i amagar i la Luci s'amaga en un armari, de cop la Luci nota que fa molt de fred i l'armari és més fondo, ella tira cap endavant i de cop es troba en un món nou i màgic. Quan torna a casa el professor els hi explica que a passat però no se la creuen.
    Un bon dia han d'entrar a l'armari sense voler i tots quatre es troben en aquell món màgic, mistriós i fred, allà passaran moltes aventures i potser unes aventures tan perilloses que els hi costa la vida.
    A mi m'ha agradat perquè te aventura i acció, per això li poso un 10.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Aquest llibre, tracta sobre uns germans que d'un dia per l'altre, troben un armari, però aquest armari, té alguna cosa especial. A través d'ell, descobreixen un món ple de fantasia anomenat Narnia. Allà, coneixen molts personatges. La bruixa Blanca, una malvada reina que ha fet que mai arribi el Nadal, però que sempre sigui hivern. Els nens, juntament amb el rei Aslan, intentaran portar de nou, la primavera a Narnia.

    Personalment, m'ha agradat bastant, encara que han hagut parts que se m'han fet una mica pesades.
    Aquest llibre l'hi recomano a la gent que li agradin els llibres d'aventura i fantasia.
    Nota: 8

    ResponElimina
  7. A mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè tracte de aventures i de guerra . Es un llibre molt emocionant i divertit de llegir.
    Jo el recomano a la gent que li agraden les aventures
    Li poso un 8.

    ResponElimina