dilluns, 28 de gener del 2013

L' estàtua sense rostre

   Miquel Arguimbau

L’Amed és un noi egipci que viu a la riba del Nil. Juntament amb el seu amic i servent, ha d’acompanyar el seu pare, arquitecte de Ramsès II, a una missió molt important. Emprendran un viatge ple d’aventures, amistat, lleialtat i misteris, coneixeran persones cruels i persones dignes de respecte, i ens transportaran fins als indrets més espectaculars de l’Egipte antic.

3 comentaris:

  1. Pol Armadans Mas

    Es tracta d'un nen que es diu Amed que és un egipci. Viu a prop del riu Nil, el riu més important, amb el seu amic i ajudant que ha d'acompanyar el pare de l'Amed, el seu pare és l'arquitecte del faraó , l'acompanya a una missió molt important. Han fet un viatge ple d'aventures,amics,etc... .I van veure els indrets més espectaculars de l'antic Egipte.

    Aquest llibre el començament em va agradar però jo el mig em vaig fer un lio i ja no l'he trobat divertit.
    El recomano a qui li agradi les aventures, amistats lleialtat i misteris.

    Jo li poso un 3 i mig

    ResponElimina
  2. L'Amed és un nen Egipci que viu amb la seva família i el seu servent a la riba del riu Nil.En aquest llibre l'Amed ha de acompanyar al seu pare en una missió per descobrir els misteris d'Egipte i dir-li al Faraó...

    Aquest llibre l'he trobat extrany, no m'ha encantat pero tampoc està malament.

    No el recomanaria a ningú

    Li poso un 5 i mig.

    ResponElimina
  3. L'amed, es un noi egipci, juntament amb la tropa del faraó, van de viatge a nivia, que es un país on passen gana i fred. També hi ha en jeruef que te cura de l'amed. Al final troben l'estàtua sense rostre, causa del deteriorament natural de ramses II.



    JO LI POSO UN 1 PERQUÈ ES MOLT LIOS AIXÒ DE NOMS I CIUTATS I FINS A LES ULTIMES PAGINES NOMPARLAVA DE LA ESTÀTUA. EL RECOMANO A LA GENT QUE LI AGRADI ELS VIATGES.

    ResponElimina