dimarts, 8 d’octubre del 2013

La guerra dels móns / la guerra de los mundos / The war of the worlds



H.G. Wells

Cent anys després de la seva aparició, La guerra dels monscontinua fascinant els lectors, fins i tot si els coneixements científics de l’època s’han distanciat extraordinàriament dels nostres. L’autor va ser amb tota probabilitat el més llegit pels seus contemporanis, i això no tan sols per la seva capacitat narradora veritablement fascinant o per l’habilitat amb què va saber combinar la ciència-ficció—gènere en el qual va despuntar especialment—amb els relats d’aventures, sinó també per les seves reflexions sobre la condició humana.

1 comentari:

  1. Jordi Paré ha dit:

    Argumento: La historia habla sobre un hombre (de clase mediana hacia arriba) que ve unos sucesos de unos OVNIS y en un futuro no muy lejano de allí salen unos monstruos (según el texto son monstruos de Marte). Al cabo de unos días, la ciudad que cayó el OVNI y posteriormente salió el extraterrestre, está muy atemorizada. En unos meses toda la región estará luchando contra estos monstruos. ¿Matarán los monstruos o no?

    Valoración personal: Lo que yo destacaría es el principio y el final, el principio de la historia impacta bastante sobre las muertes de los hombres. Y también como el final cambia radicalmente.
    Y respecto a lo que no me gusta, no digo nada, porque es muy interesante.

    A quien le recomendarías: Yo lo recomiendo especialmente a la gente que le guste mucho la ciencia ficción, ya que esta historia es un poco larga para él que no le guste.

    Nota: 9

    ResponElimina